Supersnel

Supersnelle levering. Precies wat ik zocht.

Zeer snelle levering.

Veel keuze, snelle levering, degelijke prijzen!

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Duidelijk webshop en supersnelle levering

Overzichtelijke website met duidelijke informatie. Vanaf bestelling tot aan levering ontvang je zeer duidelijke mails. De factuur ontvang je ook in de mail. De levertijd vermeld op de website, klopt volledig, voor 23.45 uur besteld is inderdaad de volgende dag al geleverd.

Snel, goedkoop en goede communicatie

Ik bestelde twee kostuums op een dinsdagavond en werd een één-dag-levering beloofd. En effectief, het pakketje met de kostuums werden de dag erop geleverd. Zeer tevreden!

Keurige service en slim verpakt!

Vanaf het moment van bestellen wordt je keurig op de hoogte gehouden over de status van de order. Binnen 24 uur geleverd en heel goed verpakt (Slim verpakkingsmateriaal!). Kwaliteit en uitstraling was zoals verwacht. Top!

Snelke levering. Bestelde artikelen v goede kwaliteit! Happy me!!!

Ruime sortering en snel mijn outfit gevonden.

Wat een ruime sortering aan feest artikelen. Werd meteen op een leuk idee gebracht en heb de juiste outfit kunnen scoren voor het feestje. Het bestellen ging super makkelijk en snel. Laat in de middag besteld en de volgende ochtend al vroeg in huis. Dank jullie wel

Snelle levering, goede kwaliteit & prijzen!

Mijn pakket werd de volgende dag nog geleverd op een zaterdag. De kwaliteit is erg goed voor de prijs en het retourneren van één van mijn bestelde producten was erg makkelijk en restitutie was ook snel!

Faire tussenkomst

Producten waren beschadigd bij levering. Alles is perfect gecompenseerd. Zeer correcte en snelle tussenkomst van de klantendienst. TOP!

Snelle levering!

Snelle levering en product omschrijving was zoals het product werd geleverd! Aanrader om hier te bestellen!

Tevreden

Zeer snel geleverd. Inhoud was compleet. Mijn punt is dat de hoed niet volgens de foto was.

klap van de molen gehad deze webshop

allerlei leuke kleding die je nergens anders kan kopen. dat is ook het enige positieve, als iets een verkeerde maat is moet je ruim €8! betalen om iets terug te sturen van €20 zonder verzekering rond de €6 maar dan heb je risico dat het kwijt raakt. Bestel hier nooit weer, kan het beter aan iemand weggeven.

S’avond besteld en de volgende dag al in huis. Super !

Een thema feestje, wat moet ik aan. Even zieke op het net , en de passende outfit gevonden . ’s’avonds besteld en de volgende dag al in huis. Super zo snel heb ik nog nooit een bestelling thuis gekregen. Ruim op tijd voor het thema-feest. Leuke outfit voor een leuke prijs. Helemaal tevreden

Voor herhaling vatbaar

Overzichtelijke website Makkelijk te bestellen Super snelle levering

Snelle levering van gewenste website kleding

De voorspelde verwachting is goed aangekomen en de maten kloppen

Toller Shop. Schnelle Lieferung. Viel Auswahl.

Wir haben den Shop entdeckt weil meine Frau im Karnevalverein ist und für die Auftritte entsprechende Kostüme suchte. Schnell wurde sie fündig und das Bestellen war einfach. Bezahlt haben wir über Pay -Pal und in 2 Tagen waren die bestellten Artikel schon da. Wir werden beim nächsten mal wieder hier bestellen. Die Hilfsbereitschaft bei Fragen war super. Dauert manchmal etwas , man ist nicht der einzige der bestellt, kommt aber garantiert. Und sehr nett. Kann nur weiter empfohlen werden.

HET WAS ALLES WAT IK VERWACHTTE EN WERD SNELLER GELEVERD DAN GEZEGD;

ALLES DIK OK

Duidelijke overzichtelijke site en goede snelle service

De site is overzichtelijk en duidelijk! Super veel keuze! Snelle service! Goede kwaliteit!

Netjes en snel geleverd

Fijne website.

Snelle levering. Groot assortiment

Top en super vlotte service

Zonder probleem iets teruggestuurd en binnen de 2 dagen had ik het nieuwe al in huis. Super!!!!!

snelle levering maat goed

Mooi gemaakt pak en voldoet goed!!

Prijs kwaliteit top

Makkelijk te bestellen maatjes perfect en rap bezorgd heel proper verpakt top

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over Feestkleding365.nl

NL-BE: Feestkleding 365 is dé webshop voor carnavalskleding, feestartikelen en partydecoratie. Sinds 2010 jouw trouwe Feestpartner! DE-AT: Fasching 365 ist der Webshop für Karnevalskostüme und Party Items, Ihr treuer Partypartner seit 2010!