Wat er werd beloofd is uitgekomen.

Het verkleedpak was exact zoals op de website was afgebeeld. Het pakket werd heel snel geleverd, zoals aangegeven. Dus alles tip top in orde! Goede kwaliteit en service. Wij zijn zeer tevreden.

Snelle levering en goed materiaal

idem

TOP!!

Mijn artikel is juist zoals op de foto. Fijn stof en heerlijk om te dragen. Fijne kwaliteit. Zeer snelle levering en zeer overzichtelijk website! Top!

Mooi kostuum

Heel mooi kostuum. Zit mooi. Vond het wel prijzig en alles zit onder glitter als je het aan hebt.

Perfect! Goeie klantenservice

Heel vriendelijke klantenservice. Goed geholpen en namen de tijd om mij te adviseren. Heldere communicatie. Daarna snelle verzending.

Kleid wie beschrieben

Qualität des Kleides macht einen guten Eindruck. Hatte 1 Nr. größer bestellt.

Goede omschrijving product Snelle levering

Ik kreeg mijn pakket snel geleverd. Alles was compleet. Leuke spullen.

Goede service en snelle levering!

Al vaker artikelen gekocht via deze winkel, elke keer is de levering en de service goed!

Product keurig ontvangen na 4 dagen zoals vermeld in de mail na de bestelling.

Prima ervaring snelle levering

Was allemaal snel geregeld bezorging ook op tijd prijs kwaliteitverhouding prima

Dit wordt echt een mega lachen feestje

Komend weekend een leuk thema feestje voor de boeg: 90ties party!! Met deze super leuke outfit en snelle levering wordt dat echt een mega lachen feestje!! Nu hopen dat ik met deze beoordeling ook nog eens het aankoopbedrag terugwin ;)!!

Veel keuze

Goede service,snelle en correcte levering

Bijna kompleet pak, wel een goed pak

Ik het het voor 21.00 uur besteld en volgende dag had ik het binnen. Goede kwaliteit van het pak. Alleen op de foto waren er ook schoentjes te zien. Deze zaten echter niet in bij. Dat was wel even jammer.

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Duidelijke communicatie. Helemaal goed.

Super vlotte service!

Shoppen bij Fleestkleding365.nl is echt een aanrader. Heb mijn bestelling zeer rap ontvangen en was ook erg tevreden over de kwaliteit van de producten. Ik kan nu met veel plezier uitkijken om binnenkort Halloween te vieren!

Top kwaliteit en snelle service

De kwaliteit van de artikelen is van top kwaliteit De artikelen waren erg leuk en de levertijd was super snel.

Super veel keus en snel geleverd

Wanneer je even snel een leuke outfit of accessoires wil bestellen is dit de winkel waar je moet zijn!

Super makkelijk

Via de site gemakkelijk onze outfits kunnen scoren. Erg duidelijk,en veel keus. Kom sowieso weer terug.

Heb de joker pak gekocht + smink en het was een groot succes.

Supercalifragilisticexpialidocious

Gewoonweg fantastisch Zeer goede kwaliteit Zeer snelle levering Gaat een geweldig feestje worden 1000x dank

Fijne ervaring!

Alles snel en correct geleverd!

Erg gebruiksvriendelijk en snel & mooie kwaliteit

Op de website heb ik snel en overzichtelijk een keuze kunnen maken voor mijn thema feestje. Dit is vervolgens dag (ochtend) na bestelling geleverd. Dag erna direct alle artikelen gedragen / gebruikt en hebben het feestje allen overleefd. Dus op naar het volgende thema feestje!

Zag er goed uit

Vlotte levering en de artikelen zijn zoals op de site staan omschreven

Uitstekende service en levering op tijd

Mijn paketje kwam keurig op tijd. Helaas was de jurk aan de lange kant en moest ik hem retour sturen. De hoofdband was geweldig!! Groet Miriam

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW