Super snelle levering

Super snel geleverd en precies zoals op de site vermeld

Tof kostuum voor een correcte prijs

Snelle levering van een Wolf/grootmoeder kostuum aan een correcte prijs. Eenvoudig te bestellen en betalen. De dag nadien werd het pakket geleverd.

Eerlijke en goede klantenservice. Betaalbare verkleedkleding

Snelle levering. Zeer betaalbare en goede kwaliteit verkleedkleding. Er was een fout artikel geleverd na contact Via WhatsApp was dit onmiddellijk rechtgezet. Goede klanten service

Leuke kleding en accessoires

Alles is gematched kleding en accessoires ook als je bijbesteld kan je alles combineren voor een totaal afgewerkt verkleedkostuum. Heel content van. Tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had.

Dochter is waanzinnig tevreden van haar Valentijns outfit voor Chiro-kamp!

Dochter is waanzinnig tevreden van haar Valentijns outfit voor Chiro-kamp! Rok, handschoenen en dan die waanzinnig leuke sokken!

Perfecte aankoop

Snelle website, simpel, duidelijk, correcte afhandeling en supersnelle levering

Vriendelijke en goede service.

Alle vragen werden duidelijk en snel beantwoord via de mail. Erg vriendelijk en met een goede en duidelijke communicatie. Deze winkel zou ik zeker aanraden, vooral voor grote bestellingen.

Vlotte correcte levering

Zeer snel en correct geleverd. Product ziet prachtig uit. Geheel volgens verwachting

Alles 100%

Supersnelle levering. Producten hebben goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader

Goede en duidelijke communicatie

Ben goed en klantvriendelijk geholpen

Geen mooie kwaliteit is meer papierachtig .

Super levering, alleen de kwaliteit van de pakken niet goed en de pasvorm ook niet veel te klein voor wat ze aangeven. Maskers zijn veel te groot voor kinderen ook minpunt .

Goede service, netjes op tijd, communicatie perfect

Een eerlijke prijs!

Lokaal 3 pakjes gezien, helaas veel te hoog geprijsd. Bij feestkleding veel voordeliger. Besteld op zondag en een dag later geleverd.

Snel levering en goede kwaliteit, artikel geretourneerd omdat dit te kort was en de retour was snel behandeld. Top service !

Snel

Snelle levering na de bestelling. Prima spul voor een prima prijs

Helaas kwam 1 tuniek niet overeen met de maat die erin stond. Waardoor deze terug moest.

Een hele mooie verkleed giraffe hij is er ontzettend blij mee. Snelle levering. Dankjewel

Goede snelle levering, 1ste klas producten, goede kwaliteit.

goede kwaliteit !!!!

ben zeer tevreden van mijn bestelling!!!!

Snelle levering en goede service

Mijn kleding werd de volgende dag al geleverd. Ik had 2 maten besteld, dus 1x retour. Direct mijn geld weer retour gestort

Top levering

Goede site en levering

geweldig

Dag na mijn bestelling kreeg ik alles al netjes aangeleverd. Alles zag er netjes uit, zoals op de website aangegeven.

Leuk pak

Snelle correcte verzending! TOP!

Zelfde dag nog verzonden en de items snel in handen. Alles netjes en goed verpakt! Gelijk weer een bestelling geplaatst!

Goede afhandeling

Goeie afhandeling van onze bestelling

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW