Snelle en goede service

Volgende dag in huis, prima kwaliteit en goede prijs aan verbonden.

Ja heel goede kwaliteit zeker een aanrader Vandaag besteld , morgen in huis

Exact zoals op de foto, snelle levering

100% tevreden Product zoals op de foto Duidelijke omschrijving Snelle levering

Goede levering en goede kwaliteit!

De ontvangen hoeden waren van goede kwaliteit! De levering verliep ook soepel.

Super snelle levering!

De site werkt goed, de levering was zeer snel, ik ben tevreden met de ontvangen producten!

Kan beter

Het is ok maar mijn vorige paste niet ik wil het terug sturen maar ik heb geen ordernummer en dit moet je invullen. Dus ja da Zou wel beter kunnen geregeld worden zodat ik toch het ene kan terug sturen en mijn geld kan terug krijgen

Flauw

Na 5” was het pak al kapot!

snelle levering maar bedenkelijke kwaliteit

we bestelden een ABBA pakje voor heren. Mooie look maar de broek blijkt na levering helemaal niet bruikbaar wegens te transparant en te licht van stof.

Snelle service ruime keuze

Zelfs mijn retour werd perfect afgehandeld

Snelle levering en eenvoudig te bestellen

Uitstekende snelle levering, elke keer weer

Ik bestel graag mijn feestkleding bij jullie, levering is snel en met retourneren ook nooit problemen.

Rits kapot

Beste, We hebben het pak ontvangen met een rits die kapot is, was al kapot toen het binnen kwam. Graag in de toekomst checken voordat het verstuurd wordt. De kwaliteit van de rits is dus niet heel goed, het is vooral vervelend dat het kapot aankomt en we hier nu tijd kwijt zijn om weer een nieuwe te regelen.

Perfect voor castelfest

Zat goed was geweldig werd gevraagd of ik mensen kon zegennen

Ik had savonds om 22:30 nog een kapiteinspak besteld nadat we terug waren gekomen van vakantie. Mijn zoontje was de volgende dag jarig en wilde zo graag een kapiteinspak. Ik had een hele leuke gevonden op jullie website, maar het is natuurlijk altijd spannend of het ook daadwerkelijk de volgende dag geleverd wordt. Maar het werd keurig afgeleverd de volgende middag al! Het pak pastte goed (duidelijke info op de website die helpend is bij de keuze van de maat) en mijn zoontje was helemaal blij met zijn prachtige pak!

Buitenaards goed

Star Trek kostuum en Federation speldje besteld. Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit! Uitleg op de site is duidelijk en je kunt met gemak naar de kostuums zoeken die je wilt hebben. Keuze is reuze!

Super leuk verkleedkleedje, past perfect, snelle levering, gewoon top!

Heel leuk en schattig pak!

Heel leuk en schattig pak! Goede kwaliteit! Wel lange mouwen...

Geen bijzonderheden

Producten en levering zoals verwacht en belooft. Als naar wens

Heel snelle levering

Ga zeker op jullie webshop nog bestellen

Top kledij, goeie kwaliteit en maat klopt

Super kostuum, zit heel goed en de maat klopt zoals het moet. Goeie kwaliteit

Super service

Goede webside, met duidelijke uitleg over de diverse items. Snel geleverd!

Super snelle en correcte levering. Bedankt

goed geleverd mooi optijd geleverd en het is echt precies op maat en alles klopt aan het pakketje wat je besteld

Ik bestel zeker een vast nog bij jullie

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW