EFFICIENT EN SNEL. Zoals het hoort

professioneel, non nonsens en betrouwbaar

Ik heb een pak voor mijn zoon besteld en het was precies zoals beschreven! Heel mooi en een hele snelle levering! Bedankt!

Snelle levering en goed bereikbaar

Alles goed

Prima outfit voor een party!

Flitsend en vrolijke outfit

Makkelijk te bestellen

Heel makkelijk te bestellen. Goede prijs en snel geleverd.

Snelle levering, goeie site en alles klopt

Last minute bestelling maar dat was dan ook goed!! Geen afwijkingen. We kregen wat we zagen en op tijd. Zeker een aanrader voor als je last minute een leuk feestje met thema in het vooruitzicht hebt.

Zoals jullie op de site beschrijven is het er ook echt de volgende dag, netjes verpakt en geheel volgens beschrijving. Kortom ik ben een zeer tevreden klant

Erg tevreden!

Hele snelle levering, pakket kwam netjes aan. De outfits zien er top uit en het wordt een superfeest!!!

Helemaal geweldig!

De kleding was helemaal top! De maat was precies goed en wij gaan hier zeker voor ons volgende feestje weer bestellen!!

Ruime keuze en snelle levering

Erg blij met mijn aankopen en de volgende dag al geleverd

's avonds besteld, dag erna al thuis. Mooi verpakt, goede kwaliteit. Helemaal klaar om te feesten.

Overzichtelijke site goede service

Zie boven

Hele vlotte levering! Alles heel duidelijk! Wij bestellen zeker nog bij u!

snel en behulpzaam

snelle levering. Antwoorden snel op vragen!

Altijd netjes op tijd qua levering. Ruim assortiment.

Het pakje ziet er fantastisch uit!!!

De ervaring was goed, het pakje past precies en alles werd netjes in een pakje bij mij thuis gebracht☺️

Correcte en supersnelle levering

Heel goede en betrouwbare webshop. Besteld voor 23u45 en volgende dag effectief geleverd! Al enkele keren iets besteld en zal ik zeker blijven doen!

Vlotte levering, kledij zoals omschreven

Snel en correct

Volgende dag al in huis, goed verpakt en precies het product zoals ik had verwacht!

TOP op alle gebied

levering correct - perfect materiaal - goeie klantenservice

Leuk!

Heel erg leuk gothic elfenpakje voor een festival. De vleugels en handschoenen maken het helemaal af. Het valt wel klein; dus bestel een maat groter dan wat je hebt (had ik ook gedaan; heb een S, maar de M zit prima)

Top avond

Matchend met mijn moeder hebben we een heerlijk disco feest gehad

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Product is precies zoals ik had verwacht.

Prachtige kleding

Wat een kwaliteit! Je voelt je gewoon goed in de kleding. Mooi en stevig.

Levertijd was wel op de volgende dag maar pas savonds dus toch te laat voor mijn feest. Pakken zijn leuk

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW