Mat is klein

Geod

Matig/slecht

Had pak en toe behoren bestelt, ruim week voor ik nodig had, dag voor bezorging vertraging, kan . Of ik datum wil in voeren waneer ik nodig heb, gevolg geen pak werd geannuleerd, en gekke van verhaal komt nog, vija bol, een pak bestelt ( zelfde bedrijf) en dan kan wel, werd niet mee gedacht niks, erg jammer

Super snelle levering!

Super snelle levering

Snelle levering!

Goede prijs kwaliteit verhouding......en snelle levering. Kortom TOP!

Excellent work

Punkte abzug wegen Porto bei Rücksendung

Normal hätte ich 5 Sterne gegeben, aber ich habe etwas zurück geschickt und habe ich mich geärgert. Das Paket wurde aus Deutschland abgeschickt, Rücksendung musste aber nach Holland. Und es wurde auf der Website angezeigt mit DPD für 7,90€, aber leider konnte ich das nirgends so finden und ausdrucken. Also der günstigsten Anbieter war DHL für 16,90 €. Weiter empfehlen ja, aber gleich mit der Warnung Porto

Veel plezier gehad van mijn bestelling.

Top kledij voor een feestje!

Er was schade aan mijn kostuum. Zonder probleem terug gestuurd, geld terug gekregen en een nieuwe besteld. Heel vlotte en goede communicatie. Een aanrader.

Top, goede service, juiste maten, snelle levering!

Ze maken hun beloftes waar!! Onze kleding voor het 80 feest werd super snel en op tijd geleverd. De laatste bestelling was 's avonds en kon ik de volgende dag bij het post NL service punt ophalen. Ook het retourneren ging makkelijk en binnen een paar dagen was ons terug al teruggestort. De klantenservice was ook top. Er werd snel en zorgvuldig gereageerd op mijn vragen. Bij een volgend themafeestje zullen we absoluut weer een bestelling plaatsen ; )

Top pakje. !

Pakje is erg leuk topje valt wel kort

Goede en snelle levering

Duidelijke informatie en ze leverde goed op tijd.

Mooie feestpakken

Bestelling was er snel. Pakken zitten mooi!

Toffe kleding snel geleverd.

De bestelde 70 er jaren jurk was van goede kwaliteit( kan ik zeker vaker gebruiken!) werd de dag na de bestelling keurig thuis geleverd. Maatgeving was correct. Wou dat ik het geloofd had dan had ik een maatje kleiner gekocht. Haha.

Snel verzonden en klaar voor een topfeest!

Prima site

Overzichtelijke site met veel keuze voor een prima prijs

Netjes binnen gekregen en precies zoals verwacht.

Was precies zoals als op de foto. En goeie kwaliteit. Was perfect. En zoals beloofd optijd geleverd.

Super snelle levering!

Supersnelle levering. Leuke spullen voor een betaalbare prijs.

Tevreden en snel geleverd

Veel keuze

Top en snel geleverd

Ik had last minute een verkleedoutfit nodig. Op de site was veel keuze en het kon de volgende dag geleverd worden, daar was ik super blij mee! Ik ben heel erg tevreden.

Goede aankoop

De aankoop was precies zoals op de afbeelding en maat was goed.

Top outfit voor een zilvere thema avond.

Prima pasvorm, stof ook na wassen prima. Uiteraard wel intens plakkend. Je moet een shirt eronder aan, het ademt niet en plakt aan je vast. Top, maar wel plakkend

Nul problemen ervaren

Ik kreeg netjes mailtjes over mijn pakketjes en waar ze waren, ze kwamen optijd binnen, communicatie was goed. Alles ging heel gemakkelijk!!!

Verkeerde bestelling werd direct behandeld

Beste,. Ik had een bestelling gedaan, betaald en uiteindelijk is het vlug toegekomen, maar er zat een verkeerd item in. Dit laten weten, en ik moest het andere dan opnieuw bestellen, waardoor ik voor het verkeerde een gratis verzending kreeg. Top ! Het nieuw item was ook snel ter plaatse .. Het oude/verkeerde moet ik hier nog brengen naar een postpunt van Post NL. Mvg, Chris

Zeer goede en snelle service

Snelle legering, prima ervaring

Goede en snelle service

Had mijn product snel nodig. De volgende dag werd het al bezorgd! Exact zoals omschreven. Eerste klas service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW