Wenn man schnell ein Kostüm zu jedem Anlass braucht!

Einfach schnell unkompliziert, zum auswählen und super schnellen Versand nachhause . Kann ich nur bestens weiterempfehlen. Ihr Seid super, Viele Grüße

Schnelle Lieferung, gutes Preis-Leistungsverhältnis

Sehr schneller Versand; Produkte, wie erwartet; zuverlässig; gerne wieder

Goed snel

Goede kwaliteit snelle levering en juiste maat om schrijving.

sehr empfehlenswert

Schnelle Lieferung, tolle Ware

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top feest gehad..Dankzij de snelle levering!!

Mooie site, snelle verzending

Snelle service en goede retour voorwaarden

Had mijn spullen snel thuis en van een product 2 maten besteld. Eentje gepast en de ander retour gestuurd. Binnen 8 dagen stond mijn geld weer op mijn rekening!

Schnelle Lieferung, alles gepasst

Lieferung kam sogar schneller als angegeben, ich war sehr zufrieden.

Goed en snel

Ik had het binnen een dag in huis. De beschrijving op de site klopt precies. Ook de aangegeven maten zijn vaak goed.

Product snel binnen en conform de website

Eenvoudig te bestellen. Een dag later al op de mat. Product en maten zoals op de website beschreven!

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Besteld en snel in huis. Maat klopte en de outfit was van goede kwaliteit.

Netjes geleverd

Zag er super leuk uit Alles was helaas te klein en ik had al een maat groter besteld dan we normaal hebben.

Goede kwaliteit voor een goeie prijs.

Snelle levering, mooie kwaliteit ban kledij voor een goeie prijs.

Leuke kleding

Heerlijk mooie steampunk kleding voor het komende castlefest, dankU!

Zeer goede ervaring

Zeer goede kwaliteit van de kledij. Geen al te hoge prijsklasse wat voordelig is voor vele mensen.

Prachtige pakken

We hebben deze pakken gekocht om te schitteren met de Roparun Hoop dat we er geld mee ophalen voor de palliatieve zorg

Gewoon uitstekend

Geleverd zoals op de site staat. Nog niet gepast maar uit de verpakking een glimlach op mijn gezicht en zal bij gebruik bij andere ook een glimlach opleveren.

Complete outfit voor een redelijke prijs

Mijn jaren 80 outfit is heerlijk fout met felle neon kleuren.

Te gek pak!

Pak voor een vrijgezellenfeest aangeschaft. Wij hebben al flinke voorpret! Hele snelle levering

Snelle levering en top service

Binnen een aantal dagen had ik mijn bestelling binnen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice via mail. Kreeg binnen een aantal minuten een antwoord waar ik wat aan had! Super!

Zeer goede communicatie en snelle verzending

Ik heb het bedrijf gecontacteerd met een vraag over groepskorting bij een grote bestellen. Ze hebben snel gereageerd met een uitgebreide en vriendelijke uitleg. Ik heb ondertussen al drie keer besteld en de verzending kwam binnen de twee dagen aan.

snelle levering van kwaliteitsvolle kleding

Bestelling werd snel geleverd. Kledij is zoals verwacht en van goede kwaliteit

Snel en goed

Snel en goed

Goed alles netjes geregeld

Ik had pakketje bestelden meteen kreeg ik een bevestiging mail binnen 1 dag lag die op de mat meer als top complimenten

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie artikelen