Snelle levering!

Prima website met veel keuze en snelle levering!

Duidelijke website en snelle levering

Erg blij. De website is erg overzichtelijk en de levering is snel. Goede service en goede prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd

Kwaliteit van de kleding was beter dan verwacht en de levering was precies volgens opgave. Top geregeld!!

Prima kwaliteit en snelle levering

Super!!

Ik was al heel erg laat met een carnavalsoutfit voor mijn dochter! 's avonds besteld is morgen in huis hoor je heel vaak!! Maar hier was dit daadwerkelijk zo! Mijn pakketje was er de volgende ochtend al om 10u! Ik blij, dochter super blij!!

Snel

Snelle levering, in de avond rond 11 uur besteld en evengoed de volgende dag al ontvangen. Top!

Oke

Carnavals jas in princiepe heel mooi maar helaas heb ik de jas wel eerst naar de naaister moeten brengen. Naast de zilveren. band aan de voorzijde was de jas helemaal gescheurd en had geen tijd meer op deze bij jullie te ruilen. Was wel jammer.

Heeft mijn verwachtingen waargemaakt

Last minute voor carnaval had ik een outfit nodig. Feestklding365 beloofde volop op de website dat de bestellingen op tijd worden bezorgd. Dit hebben zij zeker waargemaakt, bestelling werd enorm snel geleverd en ondanks enkele dagen voor carnaval was er nog ruimschoots aanbod.

Genoten van de Carnval en mijn Kostuum!

Heerlijk om altijd even door je eigen carnvalscollectie te gaan voor het grote feest weer begint. Ik heb getwijfeld of ik weer iets nieuws nodig had. Toch wist ik het meteen toen ik dit mooie jasje zag shinen op de website van Feestkleding123. Ik dacht die is van mij! Geen moment spijt van gehad. Bedankt voor de goede service.

Mooi Sneeuwwitje jurkje.Wel lastig over haar hoofd te krijgen en ze heeft echt een klein hoofdje. Snelle levering

Het was super snel geleverd Mooie kwaliteit

Goede en snelle service

Het jurkje was hetzelfde als op de foto. Maat klopte en hij zat lekker. Nette opbergzak erbij zodat ik hem netjes kan bewaren, dat was een zeer gewaardeerde verassing

Niet tevreden

Afmetingen, borstomtrek kloppen niet , niet correct, ziet er op foto anders uit, niet mooi afgewerkt In het verleden heb ik al bij jullie besteld, maar nu niet tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit.

De volgende dag geleverd en product voldeed aan de verwachting.

Alles perfect van bestelling tot levering en mooie kwaliteit en zeer vlot service

Snelle correcte afhandeling

Bestellen en meteen de volgende dag dag netjes ingepakt thuis ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit!

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. De maten van het pak waren zoals beschreven en de kwaliteit was goed.

Supersnelle levering in het carnavalsweekend

Snelle levering.Voor 23.00u besteld de volgende dag in huis. Het was een last minuten actie en heeft ons uit de brand geholpen. 1 item bleek wel van een regenpak achtig materiaal te zijn.Daat was niet geheel duidelijk op de foto.Het andere pak was trainingspak materiaal. Iets comfortabeler.

Mooi pak voor de carnaval, valt ruim daardoor kan je je wel warm aankleden

Het is kwaliteit kleding, veel keuze

Snelle levering!

In de avond besteld en de volgende ochtend al in huis! Echt top!

Slecht

Mijn broek was meteen al kapot gegaan binnen een uur al thuis terwijl.die nest ruim zat. Mail gestuurd na de klantenservice. Ze hebben netjes gereageerd na 1 dag. Fotos gestuurd tot op deze dag heen reactie terug.

Gewoon goed en snel geleverd

Duidelijk en overzichtelijk met veel keuze mogelijkheden

Je kunt uit veel outfits kiezen. De site is erg overzichtelijk. Ook is het snel thuis geleverd, kortom een echte aanrader.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW