Zoals vermeld de dag nadien in huis

Ik bestelde en kreeg zoals vermeld stond op de site. mijn pakje de dag erna al geleverd. Ik kreeg netjes een bevestigingsmailtje en een mailtje om te melden dat mijn bestelling onderweg was. Goede service.

Verkeerde jas

De levering is super snel , maar wel de verkeerde jas , een dames jas I.p.v een heren has een beetje jammer hoop dat ik hem alsnog krijg

Redder in nood

Ik heb met mijn stomme hoofd geen pak besteld optijd en was al aardig aan het stressen hoe ik verkleed zou moeten gaan. Gelukkig vond ik Feestkledingwinkel365 die mij een dag later al wat kon leveren. Echte redders geweest

Perfectt

Het zat perfect was wel wat koud maar was goed voor carnaval heb me ermee geamuseerd!! Jullie zijn topp

Gemakkelijk besteld en super snel geleverd

Mooie overzichtelijke site het bestellen ging heel erg gemakkelijk en de levering was super snel ik ben zeer tevreden.

Snel, goed en als beloofd!

Helemaal prima. Zoals de website het beloofd!

Mijn zoon wilde graag als ninja verkleed gaan tijdens het carnaval feest op zijn school. Echter, is hij best lang voor zijn leeftijd. Waardoor ik een volwassen maat S moest bestellen. Hij was geen voorstander van de voorgevormde spieren/sixpack Tegelijk, de foto was duidelijk. Accessoires waren top. Mijn zoon wilde graag een normaal pak, zonder “spier”toevoegingen. Maar ik kon dat nergens vinden. Mijn zoon is trouwens 167cm, normaal postuur. De grootste kindermaat zou hij (met 11 jaar) niet passen. Vandaar deze keuze Desalniettemin, prima pak. Zoals het plaatje weergeeft

precies gelijk als op de afbeelding

snelle levering, netjes verpakt en niet duur!

Supersnelle top service

Last minute iets nodig en ‘s avonds laat besteld, volgende dag netjes bezorgd zoals beloofd, heel fijn!! En een blij kind met een leuke outfit ☺️

Mooie pak

Mooie broek

Vrijdag voor Carnaval besteld en zaterdagmorgen al geleverd TOP!

Volgende dag geleverd, zeer goede kwaliteit

Last minute bestelling moeten doen, zeer vlotte bediening. Vrijdag om 23u pakje besteld en volgende morgen lag het voor mijn deur! Het pak komt volledig overeen met de beschrijving, goede maat en van zeer goede kwaliteit!

Snelle levering. Gemakkelijk om te bestellen

De avond ervoor besteld en dag nadien in de bus. Top!!!

Snelle levering, prima kwaliteit

Pakket werd sneller geleverd dan aangegeven. De stof is vrij dun en de rits is niet super, maar voor de rest is de kwaliteit wel goed.

Half tevreden

Ik dacht dat de kleur zoals op de foto was, de uitgesneden legging en dat stuk aan de onderkant zijn niet bij de jurk en dat is erg, er zit een klein splitje aan de bovenkant en deze zou groter kunnen worden.

Helemaal topplp

Goede kwaliteit

Goeie service.

Ik was te laat met een outfit, maar gelukkig was het de volgende dag in huis wat echt op is.

Geweldig!

Om 23 uur besteld, dag later al in huis. Top service!!

Hele snelle levering tijdens de carnaval

Snelle bezorging

Snelle bezorging en kwaliteit is prima.

goede kwaliteit en zeer snel bezorgd

op het laatste moment was duidelijk dat ik een ander pakje moest hebben maar dat was er binnen 24 uur dus dat was super geregeld

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit van de producten!

Ik had stress voor carnaval tot dat een vriend van me naar deze site bracht binnen 1 dag de kleding binnen en het stond perfect

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW