Efficiënt

Ik bestelde een viertal keer kledij voor ons komend jeugdtoneel. De leveringen gebeurden snel, de website is duidelijk.

Goed product, maar ik mis de zakken

Het pak is top, goede stof en lekker dun. Echter mis ik zakken op het pak, je kunt niks meenemen...

Slechte kwaliteit

2 jasjes besteld Lijken niet op getoonde afbeelding en kwaliteit is behoorlijk slecht

Snel geleverd en pakje beantwoordt aan verwachtingen

Snelle service binnen 24 uur binnen alleen kwaliteit van het pak zeer teleurstellend. Pak is alleen gebruikt voor 2 uurtjes op school en er ontstonden in de broek en het colbert scheuren ook de handschoenen waren na 2 uurtjes versleten.

Met een woord: Top!

Snelle levering, 23:35u besteld; volgende dag in huis! Netjes verpakt. Goede mail bevestiging. Nergens iets op aan te merken. Kortom: Top!

Supersnelle service,echt top!!

Carnaval als hippie

Een geweldig feest gehad en er goed uitgezien mede door de kleding van feestkleding365

Heel tevreden

Correcte levering en steeds op tijd. Nog nooit iets te laat verkregen

Prijs/kwaliteit is goed!

Prijs/kwaliteit is goed!

Goede kwaliteit, snelle levering!

De dag na de bestelling werden de artikelen netjes geleverd. Gelukkige kinderen hier :-)

snelle en goede levering

op tijd geleverd zoalsafgesproken. goede kwaliteit van het producy

Prima kwaliteit

Snelle levering en deed aan verwachting.

Heel tevreden

Hele snelle levering! Alles wat ik nodig had was in voorraad. Ik ga zoiezo nog bestellen in de toekomst.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Kostuum voor mijn besteld. Het materiaal is van goede kwaliteit en foto/bestelling komen overeen.

Dikke prima

Snel geleverd, goede kwaliteit

Supersnelle levering

Net vóór carnaval nog een pakje nodig. Dankzij de supersnelle levering was het op tijd. Leuk pakje en goede kwaliteit. Top!

mooi pak!

mooi pak, mijn zoon is er heel blij mee!

Kleding slecht

Met het aantrekken van mijn jumpsuit deed ik de rits dicht deze ging direct kapot. Suite is er dun ook dus nieuwe rits erin maken is zinloos. Het heren pak mast m was veel te groot terwijl er staat dat deze klein valt echt waardeloos en zonde van het geld zeker qua kwaliteit. Ik koop via deze site niets meer.

Uitstekende kwaliteit!

Een leuke en stevige kwaliteit van de frieitzak !! En zeer vlugge levertijd!

Toppie

Alles op tijd geleverd en pakken zaten goed.

Recommended!

Delivered in 24 hours as promised, true size and just as described in the photos. I strongly recommend!

Mijn pak was te groot. Heb het al meer dan 1 week terug gestuurd en het is in de KLARNA app nog altijd niet bevestigd. Zou graag hebben dat dit zo snel mogelijk word gedaan . Voor de rest goeie service,snelle levering alleen jammer dat je ook retourkosten moet betalen

Mooi pak, vlotte levering...

...de enige minpuntjes zijn misschien dat je het niet kan wassen in de wasmachine. De rits zat ook achteraan, wat niet zo gemakkelijk was om bv naar het toilet te gaan en aan het schild hebben we extra velcro gedaan, omdat je het anders vlug kwijt geraakt.

Super snelle levering en correct! Top service

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW