Lekker warm Ideaal voor carnaval Goede materiaal

Artikel is precies waar ik op hoopte

Duidelijke website. Brede keus. Snelle levering. Het artikel past mij 178 cm, 77kg) perfect. Het is een lichte stof die lekker zit

Blij dat ik heb gekozen en de dag nadien direct aanwezig. Echt super.

Mooie kledij, snelle levering

Mooie kledij, veel keuze en zoals beloofd snel geleverd.

Echt super snel geleverd!!!

Echt super snel geleverd. En mooie kwaliteit van de kleding

Top service, vaak besteld maar nog nooit teleurgesteld.

Al een aantal keer hier bestelt en altijd top gegaan. Ook met retourneren is het geen probleem.

Het kostuum is exact als oschreven en van zeer goede kwaliteit

Mijn kind was enorm blij met zijn kostuum en gezien de lage prijs een super kwaliteit die ook na wassen nog vele malen mee zal gaan

Betrouwbare partij

Kleding komt overeen met de afbeelding en het pakketje wordt snel en netjes verstuurd. Helemaal top.

Snelle verzending na bestelling. Communicatie betreffende verzendroute uitstekend. Prijs/kwaliteit is prima!

Zeer snelle levering

Gemakkelijk en snel te bestellen via de website van 365feestkleding. Levering naar België was de volgende dag al wat zeer snel is. Ons klein en schattige aapje heeft fijn rond gelopen met de carnaval.. met natuurlijk haar opblaasbare banaan in haar handjes. Banaan was net zo groot als zij zelf.

Goede en snelle levering. En goede kwaliteit

Vlotte opvolging ondanks leveringsissues

Ondanks het feit dat mijn pakje tijdens het transport beschadigd raakte, heeft feestkleding365.nl alles in het werk gesteld om mij onmiddellijk een nieuw pak te bezorgen en mij gedurende elke stap van het proces op de hoogte te houden.

Product valt anders uit

Artikel valt korter uit dan op de foto. Jurk tot over de knieeen komt er boven. Contact formulier gestuurd met vraag naar de lengte afmetingen en geen antwoord gekregen.

Goede pas maat en duidelijk beschrijving

Heb The Joker pak besteld. De maat tabel klopt precies. Het pak zit ook perfect. Snelle levering ik kan 365feestkleding erg adviseren. De kwaliteit van het product is ook gewoon goed. Dat is natuurlijk wat je wil met carnaval. Geen fake pakkie. bestel mar, bestel mar bestel mar geweet da ge ut niet ken loate! Nog ekkes en dan loopte met un skon pakkie over stratuh

de bestelde kleding was er erg snel. qua maatvoering viel eea wel een stuk te klein. je kunt dus beter 1 of 2 maten te groot bestellen. de kleding was lekker fel van kleur, mooi. broeken vielen voor mij veel te lang (maar ik ben ook maar 1.66 lang)

Heel handige verkleedkledij voor een budgettaire prijs !

We zijn jaarlijkse carnaval bezoekers. Een nieuwe tenue moet dan ook handig, gebruiksvriendelijk en budgettair zijn. Deze artikelen beantwoorden hieraan volledig! Heel veel plezier gehad en leuke commentaren mogen ontvangen. Op naar de volgende carnaval!

Slecht

Supersnelle verzending. Wel fijn. Kwaliteit kostuum. Niet wat het moet zijn stof te dun. Staart te zwaar velcro die al loskomt na 1 keer dragen, masker blijft niet zitten. Vleugels blijven niet mooi staan. Zou het niet aanraden hier te kopen.

Zeer tevreden over kwaliteit en servies

Goede servies

Super snelle levering en kleding zoals verwacht

De bestelling was de volgende dag binnen en ook de kleding was zoals ik had verwacht. Ik had verschillende maten besteld, helaas kreeg ik 1 verkeerde maat binnen maar dat is gelukkig geen probleem geweest. Ook het retour sturen van de overige maten ging erg makkelijk. Would recommend!

Snelle levering, outfit zoals omschreven!

Snelle levering. De outfit precies zoals omschreven en goede kwaliteit. Had eerst een te grote maat besteld dus die moest retour. Zou helemaal service zijn als je gratis kunt retourneren.

Prijs kwaliteit en snelle levering

Snellere levering dan aangegeven. Producten waren perfect in orde. Kinderen waren zeer gelukkig

Top pak, snelle levering.

Fijne ervaring!

Grote collectie en snelle bezorging

Leuk pak

Ik vond het z'n leuk schattig pakje, Hij paste perfect behalve bij mijn benen die werden afgeknelt, ik vraag me af wie zulke dunne beetjes heeft maar ik niet helaas.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW