Enorm goed pak

Pak kwam precies optijd binnen en goede kwaliteit. Veel complimenten gekregen op m'n Arabische Sjeik pak. Ik ben 193 lang en XL paste perfect.

Leuke site & snelle levering TOP

Heb last minute dingen voor de carnaval besteld, was de volgende dag in huis Echt heel fijn

Goed, snelle levering

Prettige ervaring, makkelijk bestelproces en snel geleverd.

Vlotte verkoop

Duidelijke website met relevante suggesties voor aanvullingen. Snelle levering ! Heel tevreden.

Super snelle, fijne service. Geen problemen gehad. Perfect

Fijne site, snelle levering

Fijne site, snelle levering

Netjes en snel geleverd.

Top clownspak om 21 uur ‘s avonds besteld en de volgende ochtend al ontvangen.

Snelle levering (zoals beloofd op de site) en leuk kostuum. Mijn zoontje is er zeer blij mee. Goed verhouding prijs/ kwaliteit

Snel in huis

Duidelijke webshop, snel en makkelijk bestellen, levertijd word waargemaakt.

Mooie pakken met goede kwaliteit

Ik vind het zeer mooie pakken met goede kwaliteit. Ik hoop er de hele carnaval mee door te kunnen.

Dochter heel blij met kostuum

Snelle levering, goed product, mijn dochter wil zijn panther kostuum geweldig.

Vandaag bezorgd, morgen in huis

Erg leuk en veel mensen die erop reageren

Ik loop over straat en iedereen die zegt iets tegen je over dat je een leuk pak aan hebt.

Zeer positief

Snelle levertijd en goeie kwaliteit

Vlotte levering - producten zoals afbeelding

Heel fijn dat jullie levering zo snel is. Vlotte correcte afhandeling En gekozen kledij- accessoires zijn fantastisch. Ook heel waarheidsgetrouw afgebeeld- omschreven

Erg tevreden met een goede en snelle levering

Ik had 5 pakjes besteld en ze kwamen allemaal heel netjes ingepakt in een doos aan. Ook zaten ze allemaal erg mooi en niks over te klagen. Uiteindelijk heb ik er eentje gehouden maar ze zijn alle 5 aan te raden!! ( elfen pakje, rode musketier pakje, gouden pak, mini mouse pakje en als laatste een disco jumpsuit) De disco jumpsuit zou ik wel een maatje kleiner bestellen want bij mij want die te groot.

Heel erg goed!

Ik had met spoed een carnavals outfit nodig omdat ik vergeten was om iets te halen of te bestellen (oeps.. ;) ) Hier online een super leuke outfit gevonden en besteld! ‘s middags om 15.00 uur besteld en de volgende dag lag me outfit om 13.00 uur voor de deur! Super blij met deze super snelle service! De site werkt goed en heel makkelijk, je vult alles zo in en het is zo geregeld. Helemaal super!

Heel erg blij mee

Ik had snel nog een kostuum nodig voor carnaval, gelukkig waren ze zo snel dat deze in 2 dagen aangekomen waren. Normaal gezien is het er de dag erna maar door een vertraging duurde dit 2 dagen. Dit is nogsteeds niet lang. Met het kostuum zelf ook veel tevreden mee!

Dikke prima

Gewoon zoals het gezegd wordt zo wordt het gedaan!!!!

Kwaliteit in een wip

Eerste keer besteld en helemaal tevreden. Super kwaliteit. Goede maat. Goede communicatie. En snelle levering. Super tevreden mee! Aanrader!

Top!!!

Snelle levering/ leuke feestkleding zoals ik had verwacht!! Prima!!

Zeer snelle levering en service!

Pakketje vlot bezorgd door PostNL in België op de beloofde en verwachte bezorgdatum. Zeer duidelijk op de hoogte gebracht via mail over de bezorgingstijd. Enkel de verzendingskosten liggen nog vrij hoog, maar heb ik wel over voor deze super service! Ik bewonder de bezorgers op de baan en wil hun bedanken voor het werk dat ze dagelijks leveren!

Supersnelle levering

Op zondagmiddag besteld en op maandagmiddag al bezorgd, terwijl er stond dat het een aantal dagen zou kunnen duren. Echt top !

Super service en snel

Heel snel geleverd, ordelijk verpakt goeie service aanrader

Vandaag besteld gisteren al in huis))

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW