Top kostuum

Het is een mooi pak, zoals op de foto’s te zien. Sluit goed aan, ideaal dat het pak kleine zakjes heeft welke af te sluiten zijn. Stof is dun waardoor je er wel wat onderaan moet doen.

Op tijd bezorg, netjes en compleet

Pakketje kwam op tijd binnen, alles zat netjes per stuk verpakt en de hele bestelling was compleet en onbeschadigd

Correcte levering

Pakketje werd snel geleverd op het afgesproken tijdstip. Product is ook helemaal wat we verwacht hadden.

Zeer snelle en correcte levering

Carnaval van mij zoon gered! :-)

Super goed

Snelle levering en de kwaliteit is top

Levering was zoals beloofd, product was ook van goede kwaliteit

Levering ging prima. Veel keuze aan ophaalpunten.

Vlotte levering, product naar waarheid

Zeer vlotte levering, product is exact zoals op foto's en hoe het is aangegeven.

Overzichtelijke webshop en snelle levering

Het product was makkelijk te vinden door de slimme zoekfunctie voor een aantrekkelijke prijs. Levering conform afspraak en tijdige informatie. Product was zoals omschreven en nog mooier dan verwacht. We bestellen zeker weer.

Zelfs 1 dag eerder ontvangen dan aangegeven

Super vlotte bestelling en verzending

Prettig!

Snel geleverd zoals aangegeven en bij navraag over iets ook snel antwoord

Helemaal in orde

Wij hebben een onesie gekocht voor mijn dochter. 's avonds besteld en de volgende dag reeds in de brievenbus. De onesie is superzacht en sindsdien wil mijn dochter hem constant dragen. Mooie kwaliteit en een blij gezichtje!

Top!!!!!

Producten als omschreven, prima kwaliteit en snel geleverd. Zeker een aanrader, mijn dochters hebben weer een onvergetelijke carnaval, bedankt!!!!

Helemaal fantastisch!!!

Heel snel iets moeten bestellen en gewoon binnen 24 uur geleverd!!! Hoe top is dat!!!

Ik had voor mij en mijn kinderen carnavalskleding besteld. Bij deze website zagen ze er goed uit. De bestelling was ook snel geleverd. Echter bleek er 1 artikel niet op tijd binnen te kunnen zijn. En om te voorkomen dat de rest van de bestelling daardoor ook vertraagd zou binnen komen heeft deze site dat artikel geannuleerd. Waardoor de rest van de bestelling ruim op tijd binnen was. Hier komen we zeker vaker terug met het hele gezin

Heel snelle levering (dag na bestelling). Pak is ook zoals beschreven en kwam verzorgd toe. Maat is wel iets aan de grote kant, als je twijfelt beter maatje kleiner nemen.

Onvoorstelbaar snelle verzending!

1e keer een bestelling geplaatst, gelijk reactie dat bestelling al verwerkt was en andere dag al binnen. Helemaal top.

Super levering en producten precies zoals verwacht

Netjes zoals aangegeven op de website op tijd de volgende dag geleverd. Goed verpakt en producten zijn vollegig naar verwachting.

Goede service snel geleverd

top

super mooi product en hele snelle levering ❤

Snelle levering en goede service

Super ervaring

Goeie service vlotte verzending

Snelle en vlotte service, keurig opgestuurd.

Snelle levering, veel keuze, degelijk materiaal, prijs/kwaliteit

Mini Wednesday

Snel geleverd, netjes verpakt én goede kwaliteit!!! Whoppa, feestjeuuuuuuu...

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW