alles prima!

vlotte levering, zeer tevreden over het produkt

Zeer duur qua transportkosten!

De maten kwamen niet overeen met gegeen opgegeven was op de website. Hierdoor was het stuk dat we gekocht hadden te klein en diende het teruggestuurd te worden. Ik diende beide transporten te betalen aan 6,5€/transport. Met andere woorden 13€ kwijt omdat de maat niet overeenstemde met wat opgegeven was. Voor ons niet voor herhaling vatbaar

Ik ben heel tevreden

Snelle levering, producten zoals omschreven op de website. Happy kids dus happy mama

Goede service en leuke producten

Heel leuk aanbod aan feestkleding en prijs/kwaliteit in orde! Ook een hele goede communicatie en service gekregen via de klantendienst. Helemaal prima dus!

Leuk shirt

Shirt kwam snel zag er leuk uit. Alleen jammmer dat er een knoop miste van een van de manchetten, op die plek zat een stukje schilderstape?? Had haast dus bovenste knoopje van overhemd op die plek gezet en naar het feest.

Prijs/kwaliteit goed en snelle levering

Tevreden met de verkleedkostuums die ik heb besteld zowel qua kwaliteit als de snelheid waarmee ze geleverd werden.

Supersnel

Kostuum was supersnel binnen maar was wel iets kleiner dan besteld

Het meest hilarische pakketje tot zover in 2024

Mijn pakketje werd geleverd in minder dan 24u! Dit was een verrassing daar er werd gezegd het tot 2 dagen ging duren. Wat een uitstekende service!

Goede kwaliteit, snelle bezorging.

Handige website, goede kwaliteit en snelle bezorging.

Heel leuke pakken maar fijn van stof

Besteld en direct daarna in huis! Heel veel verschillende keuzes in pakken maar helaas was 1 hiervan zeer snel gescheurd. Desalniettemon hebben onze dochters een fantastische halloween gehad.

Snelle levering en mooi aanbod

Ondanks late bestelling was mijn pakket er nog op tijd. Snelle levering, goede informatie zodat je je pakket kan volgen!

Alles was inorde!

Binnen de 2 dagen had ik me levering. Zag eruit zoals op foto wat bij de meeste niet zo is! Kindje happy mamma happy

Snelle bezorging en het past prima

Ziet er goed uit.

Snelle levering ! Top !

Volgende dag al in huis. Super snelle levering.

Klasse & stijlvol outfit

Zochten jaren '20 outfit Veel keuze, wel mét duidelijke maattabel Van de prijs/kwaliteit zéér tevreden; met plezier gedragen op het feestje & kan zeker nog wel enkele meegaan

Alles zoals beloofd

Twee halloween kostuums gekocht en beiden waren een succes! Ook de levering was keurig zoals vooraf aangegeven! Voor herhaling vatbaar dus!

Verkleedkostuum halloween

Zeer mooi pak van een enge clown. De zoon was heel blij op onze halloweentocht en kreeg veel bekijks.

Makkelijk te bestellen en snelle verzending

Fijne snelle service

Ik vond het bestellen en kiezen makkelijk, er was veel keuze en een goede filter optie! Wel raad ik aan, wat op de keuze knoppen afgebeeld staat, dat ook bovenaan de pagina met kleding te tonen zodat je niet gelokt wordt met iet dat er niet of niet meer is. Wij bestellen in ieder geval nog vaker bij jullie!

Zeer snelle levering, alsook een zeer ruime keuze. De kwaliteit/prijsverhouding is zeker en vast correct. Ideaal voor mama's zoals ik die altijd pas last minute er aan denken verkleedkledij aan te kopen.

Gemakkelijk en maten zijn correct

Gevonden vie Google zoeken en heel gemakkelijke duidelijke site met heeeeeeeel veeeel kostuums

Snelle levering en goed product

Gisteren besteld vandaag in huis. Product is zoals omschreven.

Steeds beste service

Ik ben steeds zeer tevreden ik vind steeds wat ik nodig heb. Je word snel geleverd echt top!

Snelle levering en heel mooie kwaliteit van de prins en prinsessen kleding.

We spelen op een YouTube kanaal voor een goed doel: Make a wish. We maken op Charlotte ‘s lachclub en op oma’s Lachclub voor kinderen korte video’s. Voor dat laatste nu ook sprookjes. De kleding wordt daar gebruikt. Dank

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW