Top!!

Mooie rok en super snelle service! Alles zoals omschreven.

in een woord: helemaal geweldig

perfectooo

Carnavalspak besteld, volgende werkdag al binnen. Goed materiaal, ziet er goed uit.

duidelijk

het was duidelijk waneer alles binnen kwam. Het was erg snel geleverd. zelf als je laat besteld is het er de volgende dag er. dus ik ben zeer positief.

Zoals beloofd volgende dag in huis!

Ik ben de koningin van uitstellen, dus super last minute nog een outfit gescoord en gelukkig op tijd binnen! Fijne overzichtelijke website en snelle service. Ready voor carnavaaaaaal

Heb al een paar keer bij jullie besteld. Heel super snelle levering mooi verpakt Zal u zeker aan andere aanradenom bij jullie te bestellen top firma. Doe zo verder

Super service... en kwaliteit !

Super service ...en kwaliteit !

Snelle levering en pak komt overeen met afbeelding

Goede ervaring door snelle levering en juiste maattabel! Pak komt overeen met afbeelding.

Prima kwaliteit/prijs verhouding, en snelle levering!

Duidelijk website, snelle Levering.

Website is duidelijk, levering zoals is aangegeven.

Snel en gemakkelijk!

Artikelen waren makkelijk te bestellen, gelijk een bevestiging gekregen en ze waren de volgende dag al in huis. Top ervaring!

Super mooi kostuum. Alles wat ik had verwacht! Erg leuk en speels, ziet er erg leuk uit! vrijdag voor de eerste keer gebruiken. Enkel de bandjes doen mijn (maar ik doe er een trui onder dus voor mij geen probleem!)

Prachtig

Ondanks het carnaval kledij is , is het toch ook nog van goede kwaliteit

Super tevreden!

Mijn dochter moest nog vlug een tenue hebben voor op school en vlug besteld en dag nadien al voor de middag geleverd! Dus jullie hebben een kind van 10 gelukkig gemaakt

Super service!

S avonds iets besteld, onmiddellijk bevestiging gekregen, ‘s ochtends al een een tijdstip wanneer ik het product zou krijgen en tegen de middag was het reeds geleverd! Sneller kan niet!

Super leuke gave kleding! Zit perfect ziet er goed uit!

Veel keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd.

Er is heel veel keuze. Het bestellen is makkelijk en de bestelling wordt snel geleverd. Erg tevreden.

Mooi pak en snel wel duur

Prima website waar duidelijk was wat je koopt en erg fijn dat het snel geleverd wordt wel aan de prijzige kant voor wat je krijgt

Super snelle bezorging en prachtig pak!

Zeer nette en snelle bezorging. Waarbij wij netjes op de hoogte zijn gehouden. Het pak ziet er super uit en is van een goede kwaliteit. Een hele blije ‘Spider-Man’ hier in in!

Slechte kwaliteit

Naad komt los en slechte kwaliteit

Heel slecht

Artikel beschadigd. Maat niet meer beschikbaar, dus kan geen andere bestellen. Dan krijg je maar 6,99 als compensatie. Schandalig

Mooi aanbod en snel binnen! Echt een aanrader als je op het laatste moment nog iets nodig hebt

Alles snel binnen, goed verpakt Precies zoals op de foto! Goede maten. Kunnen we best de eerste keer carnaval mee vieren!

Kleding snel ontvangen.

Geweldig!

Mooie kwalitatieve kleding. Mijn kinderen zijn er super blij mee! Carnaval kan beginnen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW