Good service

Although the sizes weren't a good match, it was very easy to return and they were fast delivering another number. Quality is as described and exceeded expectations.

Onverwacht een feestje? Hier heb je snel nog een outfit !

heel onverwacht moest ik naar een verkleed feest, en had niets in de kast dat echt echt gek genoeg was. De shop van feestkleding365 maakte haar belofte waar : genoeg keuze en binnen de 24u geleverd tot bij mij thuis. Dankjewel , het feestje was nog geslaagder dankzij jullie !

Snel en correct

Zondag besteld dinsdag in huis zoals beloofd top service

Ongelooflijk correct

Niet alleen werd het pakje ongelooflijk snel en correct geleverd, het was eveneens prachtig! Een echte aanrader.

Super snelle en nette levering! Ontzettend veel keuze!

Magnifiek

Wat een mooie pakken en tot de detail netjes afgewerkt. En past perfect.

Makkelijk en snel

Ik ben heel erg tevreden over de website en de snelheid van de levering. Als klant natuurlijk lekker laat met bestellen, maar jullie zorgen ervoor dat er geen twijfel is dat je het op tijd binnen hebt. Bedankt!

ALAAFANTASTISCH!

jullie zijn mijn reddende engel! Bijna kaal van de stress want wa trekte oan mee carrenaval?! Die vraag stelde ik mezelf wekenlang. Jullie service is werkelijk geweldig, want ik heb het woensdag besteld en donderdag avond stond ik te hossen in mijn Eva van Adam en Eva pak! Vanavond tover ik mezelf om tot Sandy van Grease met uiteraard jullie atributen! Al met al, kortom, samengevat; JULLIE ZIJN GEWELDIG!

Ruim assortiment

Hier ga ik zeker nog bestellen

Heel snel bezorgd binnen de gewenste tijd. Mooi en verzorgt ingepakt! En je krijgt voldoende mails met info hoever je pakje staat. Vanaf nu koop ik hier altijd mijn party artikelen!

Geweldig!!!!

Ik kwam er pas laat achter dat mijn dochters verkleed naar het KDV mochten komen, ik ben gaan zoeken op internet en kwam deze site tegen. Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag had ik 2 ongelooflijke leuke pakjes in huis. Ik had een prinsessenjurk en een roodkapje jurk, de kwaliteit is goed en de maten zijn helemaal juist! Ik ben erg blij!

Levering was razendsnel. En producten precies zoals we dachten

Super tevreden

Al meermaals besteld bij jullie. Elke keer mooi optijd kostuums binnen en goed ingepakt

Snelle en perfecte levering!

Woensdag besteld en donderdag in huis! Geweldige service zoals het hoort!

Uitstekende service en goede kwaliteit!

Mijn bestelling werd razendsnel verzonden. Ik had het na twee dagen al in huis. Ik kocht een Hermelien Griffel pak. Mijn dochter was er dolblij mee. Het past goed, is van goede kwaliteit en lijkt net echt.

Duidelijke Site

De site is makkelijk te bekijjen,op wat je zoekt. De omschrijving klopt met de bestelling en een snelle levering.

Duidelijk en snel

Zoeken betalen en krijgen heel simpel

Snel en makkelijk

Duidelijke website en makkelijk zoeken. Daarbij is het snel geleverd. Erg fijn.

Erg snelle levering, mooie kwaliteit

Kleertjes waren de dag erna al in ons bezit. Mooi verpakt in een stevige verpakking. Kwaliteit voor verkleedkledij is zeker goed. We zouden het zeker opnieuw doen

De service enorm goed. Alles goed aangegeven op site (kwa maten etc, enorm duidelijk). Ook was de verzending erg snel, in de avond besteld en volgende ochtend vroeg al binnen. In een woord; super!

Levering

Super snelle levering

Goede kwaliteit en super snelle levering!

Ik bestelde een beetje last minute carnavalskleding, de dag nadien werd deze reeds geleverd. Producten waren exact zoals op de foto. Super service en kwaliteit!

Geleverd conform de gewekte verwachtingen

Ga zondag carnavallen. Succes verzekerd

Super brandweer pak voor mijn zoon

Super brandweer pak , goede kwaliteit en zeer snel verzonden

Ik heb mijn pakket vlugger ontvangen dan de aanbevolen datum. Enkel positieve ervaringen dus

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW