Doen wat ze beloven

Website maakt zoeken naar gewenst makkelijk, bij de artikelen staat een maattabel, zodat het bijna altijd goed zou moeten gaan. Product zou binnen 24 gekeverd zijn, het was minder dan 24 uur, top geregeld!

Uitstekend!

Duidelijke website,super snelle service! Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling. Ik zeker vaker shoppen bij Feestkleding365.

Zeer snelle levering

Toppie

Snelle levering Perfect zoals op de afbeelding Mooi kostuum , mijn dochter is er heel blij mee Ook de maten kloppen

Makkelijk en snel een carnavalspakje kunnen halen zodat we er weer helemaal tegenaan kunnen.

fantastisch

voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Klopt helemaal! super leuk schattig mini mouse jurkje. Maat past perfect, ook fijn stofje!

Snelle levering en zoals verwacht

Erg blij met de bestelling en precies zoals verwacht. Snelle levering en goed verpakt.

Super service , correct

Vlot en snel

mooi

snelle levering en mooi kleed

Leuke feestkledy en vlotte service

Snelle service en kindjes zijn content met de Feestkledy

perfecte tijdige levering

Product niet geheel goed afgewerkt

Alles verliep vlot en zoals beloofd. Besteld en een dag later netjes geleverd.

Zeer leuk

Zeer leuk pakje. Net zoals op de foto's. Mijn zoontje is er heel blij mee.

Snel en netjes verpakt

Na bestellen de volgende dag al onvangen. Dus snelle service en achteraf betalen is mogelijk. Top!

‘s avonds besteld ‘s middags geleverd, top

Goede ervaring met snelle levering.

Top geleverd, !

Gister besteld, vandaag binnen. Super tevreden.

Snelle levering daar houd ik van

Snelle levering daar hou ik van en mooi product ,zeker aan te bevelen! veel keus!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

‘s avonds om 10 uur besteld, de volgende dag om 3 uur geleverd.

prima kwaliteit, snelle verzending en accurate beschrijving.

Een outfit besteld voor carnaval, de volgende dag al geleverd. Netjes op een hanger en met hoes eromheen gesealed in een plastic tas. Prima kwaliteit en nette prijs.

Super leuk

Snelle levering en helemaal wat we ervan verwachtten

Netjes

Pakje is op tijd en netjes aangekomen en voldoet aan mijn verwachtingen

Duidelijke website

Duidelijke website waar alles goed staat uitgelegd, ook de maat tabel is goed te gebruiken.

Prima website en snelle levering

Mooie foto’s die goed overeenkomen met de werkelijkheid.

De bezorging ging heel goed netjes op tijd geen dag later. Ben ook heel tevreden over het product, er ontbreken een spullen alles klopt goede kwaliteit ook.

Geweldig!

Op het laatste moment beslist om toch carnaval te vieren en dan moet je nog een outfit scoren. Deze website heeft exact wat ik zocht, voor het gemak 2 maten besteld om er zeker van te zijn dat het past! Top Service!! Nog Voor de feestdagen alles geleverd, exact zoals aangeven.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW