Er was beloofd dar het artikel de volgende dag zou geleverd worden en dat was ook het geval. Blij met de snelle levering voor het halloween kostuum van mijn dochter

All great!

Ordered just a night before the event. The only site we could find the item we needed with such fast delivery. The costume is just as expected. Thanks, you saved our school day :)

super tevreden

mijn kinderen kunnen leuk verkleed naar school gaan met jullie leuke kostuums die jullie verkopen

Super snelle en correcte levering!

Order zat mooi verpakt in de doos. En daarbij erg snel in huis. Artikel is daarbij ook nog eens van mooie kwaliteit, erg blij mee!

Perfect outfit

The shop have so many different kind of costumes as also many different costumes from this same characters. I got my Perfect Little Red Riding Hood ❣️

F A N T A S T I S C H ! ! !

Ik had een vraag per email gestuurd en kreeg daar super snel antwoord op en omdat hun antwoord overeen kwam met mijn hoop heb ik gelijk mijn bestelling geplaatst. De bestelling kwam meteen de volgende dag, precies zoals toegezegd. Perfect.

Zoals het hoort

De levering was ruim ingeschat, en heb het dus een week eerder gekregen. Netjes geleverd, niks mis mee.

Super snelle levering!

Makkelijk en snel besteld, ook nog super snel geleverd!

TOP

Een enorme keuze in de kledij en artikelen die erbij horen. Voor ieder wat. Ook wat de decoratie betreft een echte aanrader. Doe zo verder. Snel geleverd een plus punt. Bedankt,

Duidelijk en snel

Duidelijk uitleg met goede foto’s De levering is snel. Dochter is erg blij met der Halloween pakje.

Gevonden wat we zochten en dag nadien geleverd, SUPER!!

Gemakkelijk gevonden wat we nodig hadden, veel keuze en super snelle levering! Top service als je het mij vraagt!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Het verkleed costuum voor mijn zoon is er zeer blij mee!

Toch wel wat teleurgesteld.

De vampieren jurk voor mijn dochter is gewoon goed, maar voor me zelf heb ik de voodoo jurk gekocht. ....nou ja jurk...... op de foto in jullie website staat er een voodoo jurk afgebeeld . Maar helaas het is geen jurk. Het is meer een short die je over een jurk moet dragen. Nu heb ik ook een hoedje, handschoenen en een ketting erbij besteld zodat mijn outfit compleet zou zijn. Maar helaas nu moet ik toch nog iets anders aanschaffen om dit outfit überhaupt te kunnen gebruiken voor a.s. zaterdag. Maar als ik nu nog iets besteld komt het dus te laat binnen ,en daarbij komt ook dat ik het financieel ook niet heb om nog meer te bestellen. ik weet even niet hoe ik dit kan oplossen. Ik heb namelijk geen andere jurk ofzo die ik er onder kan dragen.

TOP-webshop

Je vindt er alle mogelijke carnavalskleding terug. Correcte maten en snelle levering!

Mooi pakje in stevig stof!

Dwergen verkleedpakje met mooie details. Ruim en stevig. Aanrader! Snelle en vlotte levering!

Slecht

Beste, Ik kan geen beoordeling geven want ik heb nog niks ontvangen. Mvg Nathalie masschelein

Superleuke kleding

Snelle bezorging en genoeg keuze. Volgende keer zal ik weer hier bestellen.

Slechte kwaliteit

Ik heb een severus snape pak gekocht maar de kwaliteit is erg slecht. Het lijkt alsof die van AliExpress komt. Ook de maten zijn kloppend zo is de cape veel te groot. Zo heb ik het stuk waar de armen in moeten op mijn heupen. En het gilletje voor er onder dan weer te strak zit. Ik heb dit product gekocht omdat het er erg goed uitzag maar de stof is echt te dun en prijs kwaliteit verhouding klopt ook niet. Erg jammer

beste feestwinkel ooit !!!!

kwaliteit en snelle behandeling van de bestelling echt top en service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Op korte termijn een thema outfit nodig, Feestkleding365 heeft me uit de brand geholpen met goede service!

Super leuke feestkleding

Ik heb een super feestje gehad. De voorpret was alleen al geweldig toen we de kleding van Feestkleding 365.nl binnen kregen. Echt een aanrader!!!

Zondag besteld maandag geleverd en perfect zoals beschreven dus op en top content

Livraison très rapide

Livraison très rapide et très satisfaite du produit

heel snelle verhandeling

gemakkelijk om te bestellen ,zeer snel thuis gebracht , zeeeeer tevreden van de site

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW