veel keuze en snel geleverd

Ik googelde op stofzuigerzakken en kwam bij handyman uit. Echt, zakken voor álle stofzuigers te vinden. En voordelig. Maar ook was ik verrast door de vele keuze voor andere spullen én onderdelen op de website.

Alles goed geregeld en ontvangen tegen een goede prijs

Door te zoeken op stofzuigerzakken kwam ik bij Handyman uit. Nog wat extra spullen besteld en alles is netjes geleverd. Handy. Sander

Goede producten

Er usceen ruime keus aan producten, doms producten waar je moeilijk aan kan komen op andere plekken, die zijn hier scherp geprijst. Snelle levering.

Snelle levering, goede communicatie.

Heb een scheerblad/scheerkop-combinatie van het huismerk gekocht i.p.v. het origineel van Braun. Voldoet prima en is goedkoper. Het product werd dezelfde dag nog opgestuurd en dus prima op tijd geleverd. Erg tevreden dus.

goede firma

Handyman is een goede firma. Het product was goed verpakt en meteen de andere dag bezorgd. De Henri stofzuiger was even wennen. Mijn 1e Henri stofzuiger heb ik gekocht bij Handyman in 1996. Nooit iets aan gemankeerd maar van de week hield deze er mee op. Het verschil met de Henry uit 1996 en nu is dat voornamelijk de telescoop steel een ergernis is. Ik ben 1.65 m lang en de steel is te lang voor mij en kan niet verder worden ingekort. Dat komt omdat de bocht waar je de steel vasthoudt nu ""aan de steel"" zit en bij mijn vorige Henry zat de bocht aan de slang. De maat van de steel klopt misschien wel maar doordat de bocht nu aan de steel zit ipv aan de slang is de steel langer geworden en daar is geen rekening mee gehouden als je 1.65 meet. Gelukkig paste de oude steel en slang met de oude wartel ook op de nieuwe Henri dus voor mij goed opgelost omdat ik toch al een Henri had. De wieltjes glijden ook veel minder makkelijk over de vloer. Stofzuigen doet de nieuwe Henri als vanouds. Goed dus.

Op tijd en prima product !!

Op tijd geleverd en goed product !!

Onderdeel op voorraad en goed extra advies.

Had 's ochtends gebeld of een Siemens vaatwasser afdichtings set op voorraad was. Dit was zo (gelukkig). Werd netjes gemeld dat er zelfs een alternatief merk op voorraad was. Prijs voor ieders werd globaal in hele Euros gemeld. Zonder te vragen werden beide apart gelegd. Bij het ophalen kreeg ik nog extra montage advies. Al met al gewoon keurig.

Snelle levering en goede service

Nieuwe pollenfilters besteld voor mijn wasdroger en meteen labels voor mijn Dymo printer ook om geen verzendkosten te hoeven betalen. Helaas bleken de labels voorlopig niet leverbaar, maar de pollenfilters zijn de dag erna (portvrij :-) geleverd. Super service!

SUPER KLANTVRIENDELIJK!

Handyman Amersfoort/Langestraat, bestelling afhalen 10 points. Vervolgens het opzoeken van een vraag, tijd voor genomen, daarna contact met collega en vervolgens terugbellen met antwoord op de vraag. Super dit is klantvriendelijk zoals het hoort.

Super service, ook nadat ik iets stuk gemaakt had

Ik had een siliconenpakking voor m'n vaatwasser besteld. Bij het installeren moet de pakking langs scherpe randen en waarvoor gewaarschuwd werd in diverse youtube filmpjes gebeurde dan ook: de pakking scheurde. Handyman gemaild, probleem uitgelegd en dat de pakking ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch doorgesneden was op een scherpe rand. Kort en bondig antwoord terug: "Ach, kan iedereen overkomen, we sturen gratis een nieuwe". Top-service!

Snelle levering en nog betere prijs

Scheerkop besteld voor een lagere prijs dan elders

Snel en goed

Eenvoudig via de site te bestellen. Op te halen in de winkel, dus niet wachten op een bezorging. Artikel ligt klaar, is al afgerekend, dus winkel in en uit... prima bedrijf!

snelle service

Mijn bestelling- een nieuw voetstuk voor mijn stofzuiger- werd binnen een dag geleverd. Wat wil je nog meer? Prima service.

Snel en goed!

Ik had een nieuw koffiepotje nodig en heb dat online gevonden. Het werd voor mij bezorgd bij de voor mij dichtstbijzijnde Handyman. Alwaar ik het kon ophalen. Zodoende hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden van het verzendproces

Zeer tevreden met aankoop en service met aankoop stofzuiger Henry

Ik kocht in de winkel een stofzuiger en liet deze bezorgen. Ben zeer tevreden over de informatie, service en de bezorging van het product.

Besteld en geleverd.

Nieuwe ESE pad houder voor de Delonghi koffiemachine. Online besteld en na aflevering in de winkel daar opgehaald. Ding is maar iets duurder dan verzendkosten, dus dit was het goedkoopst.

Goede spullen en snelle levering

Originele Bosch stofzuigeronderdelen gekocht (HEPA- en gewone filters) waarmee onze beide stofzuigers weer als nieuw zijn. Helemaal prima en veel duurzamer dan vervangen. Want weggooien is zonde, gun je stofzuiger een tweede ronde!

Snelle service, goede levering

zowel de hepa filter als de motorfilter van mijn stofzuiger moesten worden vervangen. De stofzuiger is circa 7 jaar oud maar dankzij de goede beschrijvingen op de website van Handyman en de bijbehorende info voor welke typenummer stofzuiger de filters geschikt zijn, kon ik ze makkelijk bestellen. Stofzuiger doet het inmiddels weer stukken beter dan voordat ik de filters had vervangen.

Snelle levering van aankopen

Benodigde artikelen waren op voorraad, snel geleverd en in goede staat afgeleverd.

Gewoon precies zoals afgesproken erg fijn dus. Dank je wel

Chapeau!!

Zondagavond laat besteld. Dinsdagmorgen in de winkel, en dat is heeeeel snel!! En ook precies het juiste artikel. Wel had ik het artikel ook in de winkel kunnen kopen, omdat het daar ook voorradig was. Soi!

Besteld via site, proces is goed makkelijk te bestellen, artikel is ook goed precies wat ik gedacht had.

Snel en professioneel

Duidelijke website. Levering zoals vermeld op de site. Prijs / kwaliteit van het product is correct. Levering was snel en op tijd zoals aangegeven door DHL.

Vlotte levering van goed product

Goede website overzicht. Snelle levering Product voldoet aan de eisen Top.

Uiteindelijk toch mijn bestelde artikel ontvangen.

Volgens de website zou het artikel, mits voor 20.00 uur besteld, de volgende dag worden geleverd, dan wel kon worden opgehaald. Niets is minder waar, via de telefoon werd mij medegedeeld dat men afhankelijk is van Post.nl..... da's goed mogelijk maar wees daar dan transparant in naar de klant toe op de website, na 4 dagen kon ik het pas ophalen... dit klopt niet!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ