Snel geregeld!!

Ik kwam twee snoerschakelaars tekort voor de wandlampen in de woonkamer. Omdat ik ze al eerder had besteld bij Handyman en ik eigenlijk precies dezelfde weer wilde hebben heb ik ze opnieuw besteld bij Handyman. Alleen... Hoewel de foto precies de schakelaar liet zien die ik wilde hebben, in de verpakking zat een ander type schakelaar. Helaas, leuk geprobeerd maar niet gelukt. De snelheid en service is prima, de afbeeldingen op de website zijn soms anders dan de spullen die werkelijk geleverd worden.

Perfecte communicatie, besteld, in winkel bewaard, later opgehaald.

Na de perfecte aanschaf van de HP printer bij Handyman via de site cartridges besteld, die we in de winkel in Den Haag opgehaald hebben. Het was geen probleem de bestelling even voor ons te bewaren, omdat we niet in staat waren onmiddellijk naar de winkel te komen. Perfect.

Gewoon prima!!!

Ontkalkingstabletten Philips online gekocht en afgehaald in winkel. Mail gekregen wanneer het binnen was. Uitstekende service!

Mijn bestelling was snel geleverd en tegen scherpe prijzen, al met al een aanrader!

Perfecte service

Netjes geregeld; vriendelijk personeel

Snel en vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijke meneer die direct bij het noemen van mijn naam mijn bestelling wist te vinden. Zo makkelijk, kon niet beter.

super geholpen

via internet besteld en in de winkel opgehaald

Goede en snelle service

Altijd goede leveringen van producten en snel afhalen of bezorgd

Goede snelle levering.

Het artikel dat ik zocht snel gevonden op de website. Omschrijving was duidelijk zodat ik geen twijfel had of de turboborstel wel op mijn AEG stofzuiger zou passen. Artikel wS netjes verpakt en leveringscommunicatie via e-mail was ook goed. Prima eerste ervaring met Handyman!

Volgende dag opgehaald in winkel, prima afgezien van pesterijtje?

Een setje koolborstels voor mijn wasmachine. Perfect natuurlijk dat je een 18 jaar oud apparaat voor 22 euro zelf kunt repareren met de juiste onderdelen van de Handy Man (en een hernia ;)). Het enige vervelende was dat er in de winkel eerst gezegd werd dat ze niks afwisten van mijn bestelling via de website. Achteraf denk ik dat het zo'n pesterijtje van mannen onder elkaar was wat vroegûh schering en inslag was als je als amateur in een groothandel ofzo kwam. Maar aangezien ik vooral zenuwachtig was of de reparatie me zou lukken, viel het bij mij verkeerd. En gelukkig waren m'n borsteltjes er wel.

Prima geholpen in de winkel en snel geleverd.

Deskundige en klantvriendelijke medewerker in de winkel.

Snelle levering, bestelling prima uitgevoerd

Filters besteld en ik kon ze de volgende dag afhalen in de winkel. Prima en snelle service.

Prima !

s'avonds 2x Marmitek gongen besteld, volgende dag in huis

prima service

na een mail advies mijn bestelling geplaatst en prima afgeleverd. Ben erg tevreden en heb op deze manier Handyman ontdekt. Klasse!

top service, goede produkten, snelle levering

Ruim assortiment met goede produkten. Makkelijk te vinden en te bestellen en snelle levering. Kortom alle lof!

Helemaal goed!!

Telefonisch besteld bij Tim, netjes een orderbevestiging gekregen en de volgende dag in de winkel in Zoetermeer opgehaald. Op verzoek goed ingepakt ter voorkoming van beschadiging. Thx Tim

Duidelijke uitleg op de pagina voor welk merk de zakken gebruikt kunnen worden en snel geleverd.

Perfect geleverd zoals aangegeven op de site!

Geleverd zoals aangegeven op de site , netjes verpakt.

Fantastisch!

In de namiddag besteld,vlotte melding van verzending,volgende dag keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd,top!En dat voor een nette prijs.

Makkelijk te vinden en lag klaar in de winkel

Ovenlamp besteld via webshop en opgehaald in de winkel prima geregeld.

zeer goed

omdat levering en artikelen altijd zeer goed zijn

hetgeen ik online besteld had lag de volgende dag al klaar in de winkel.

Prima maar langzame bezorging via winkel

Bestelling was prima, spullen zijn precies conform beschrijving. Levering was traag, pas na 4 dagen op te halen in winkel.

Snel geregeld

Snel besteld en opgehaald in de winkel

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ