Heel goed, kwaliteit voor je geld

Goede producten, zeer goede kwaliteit en hele snelle levering. Top klassen.

Very handy store!

Our vacuum wasn't that old, but the "Combimond" was completely destroyed and in need of renewal. Thankfully, Handyman had the replacement part so that we could continue using our vacuum. And it works like a dream! :) Delivered fast to the store in town here so that I could pick it up and I was well-informed about what stage of processing my order was in. Thank you!

Klasse

Een duidelijke website en snelle levering

heel goed !

Vlotte bediening; vriendelijkheid !

Onderdeel voor oude vaatwasser geleverd

Een heel klein onderdeel (veertje) brak af bij onze oude vaatwasser. Heel fijn dat ik dat bij Handyman kan bestellen, en in de winkel kan afhalen. Wel prijzig, maar als de vaatwasser dan weer werkt...

Fijne service, rappe levering

Perfecte winkel en webshop voor huishoudelijke accessoires. Website en productinformatie zijn helder. Service en levering zijn goed en snel.

Belofte waargemaakt

Artikel eerst leverbaar, daarna niet voorradig. Keuze gekregen geld retour of wachten. Gekozen voor leveren en daarna voor de verwachte lever tijd product keurig thuis geleverd

Perfect en snel geleverd

Makkelijk bestellen. Snelle en complete levering

Goede service en vlotte levering

Door de bezorger DHL was mijn bestelling in Limburg afgeleverd in plaats van in Groningen.Slechte zaal van DHL. Maar Handyman stuurde mij direct een bericht hierover en heeft direct een nieuwe levering gestuurde die nog op tijd aan kwam. Dis was geweldig.

snelle levering van het goede artikel

Perfect voor vervanging

Mijn Whirlpool crisp plaat voor combimagnetron was aan vervanging toe, eten begon aan te koeken en paar krassen. Dankzij goede omschrijving op de website heel makkelijk formaat gevonden die in mijn combimagnetron past. Volgende dag geleverd, supersnel en goed verpakt. Ik ga hier vaker kijken als iets aan vervanging toe is.

Zeer goede service

Zeer goed geholpen bij het oplossen van een uitgestelde levering door fabrikant.

Mijn pakket zou zaterdag 13 November tussen 13.15 uur en 15 15 uur gebracht worden maar er was ineens een reden van adres onvolledig en werd weer naar de zender terug gestuurd ik heb s'maandags een email gestuurd en er werd direct een nieuwe zending gestuurd die ik de volgende dag wel kreeg waar ik heel blij mee was dus bij deze heel erg bedankt voor de hele goede service Mevr [email protected]

Gewoon snel en goed

Perfecte leverancier van on-line producten. Komt door voldoende voorraad, snelle verwerking en verzenden. Niets aan veranderen, gewoon doorgaan zo.

Goed product, snelle levering

Snel geleverd!

Tevreden over snelle levering.

Levering via DHL is niet conform de afspraak

Bestelling en aankoop van artikel is prima. Koop regelmatig dit artikel. Maar de bezorging door DHL is slecht. Ik kreeg een bericht dat dinsdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur de bestelling geleverd zou worden. De hele middag thuis zitten wachten, geen bestelling. Heb dit aan jullie laten weten. De andere dag kreeg ik bericht dat die avond tussen 17.30 en 21.30 uur de bestelling geleverd zou worden, hetgeen 's avonds na 18.00 uur weer werd gewijzigd. De bestelling werd om 19.45 uur geleverd. Mijn verzoek is om bestellingen via PostNL te laten gaan, nooit problemen.

bestelling goed afgeleverd

Goede website, idd volgende dag artikel geleverd

Zelfs een oude Epson cartridge is nog leverbaar, geweldig!!

Perfecte service

Levering lekker snel, vriendelijk geholpen in de winkel tijdens het ophalen van mijn bestelling. Een aanrader.

correct afgehandeld

Het ging om de levering van een simpele ouderwetse 4,5 Volt platte batterij. Ook zoiets eenvoudigs was beschikbaar en kon bij een lokale vestiging opgehaald worden (dus zonder kosten).

Simpel en snel

Heel simpel op de site besteld en snel geleverd door filiaal in de buurt Een dikke duim van mij

Service, kwaliteit, prijs, vriendelijkheid, behulpzaamheid zijn geweldig goed.

Mijn ervaringen op het gebied van service, plus kwaliteit en prijs van de spullen, en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel (in mijn geval van Handyman Heerenveen) kan ik alleen maar als GEWELDIG omschrijven.

Ik kwam thuis met een nog beter product

Ik had een universele stofzuigermond besteld. Ging dit ophalen en meneer Ed raadde me een andere aan. Thuisgekomen was dit wel een betere keus.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ