Goede ervaring, prettig en vakkundig geholpen. Snelle service.

Suppere afhandeling en snelle levering toppie

Keurig geleverd volgens afspraak

Filters voor stofzuigers goed ontvangen.

Bestelling filters volgens verwachting afgehandeld. Prima!

Snel,duidelijk advies en levering.

Je merkt dat de mensen bij de helpdesk weten waar ze het over hebben.

Top ervaring

Bestelling online geplaatst, binnen 2 dagen konden we de bestelling op halen. Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Fijne communicatie. Bedankt

Zeer goed!!

Had ik onderdelen voor mijn stofzuiger nodig, na zoeken ben ik bij Handyman terecht gekomen, in voorraad, vrij snel gestuurd en een goede prijs, super!!

goed bedrijf

artikel was uitverkocht klanten service gebeld er werd direct een alternatief aangeboden . erg goed geholpen en een snelle levering

Snelle en gratis levering

Ik was op zoek gegaan naar originele strijkhoes laurastar deze werd hier verkocht tegen normale prijs en snelle en gratis levering volgende dag !

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en precies wat ik besteld had. Goed verpakt.

Snel en goed

Heel tevreden.

De ledlampen die ik nodig had waren nier meer voorradig. Zijn toen besteld. Volgende dag al een mail dat ze er weer waren. Super vlug! Je wordt bij Handyman altijd goed en vriendelijk geholpen. Handyman moet zeker blijven te bestaan!!

Niet verwacht maar geweldig

Ik heb een inlaatventiel besteld voor een wasmachine en zat te dubben over hoe en wat. Gebeld met Handyman (nummer via de site) en kreeg me toch een bekwaam iemand aan de lijn die mij echt alles kon vertellen en al mijn vragen kon beantwoorden. En tot slot zei hij, Er geldt ook het motto: Niet goed geld terug. Meer en beter kun je jezelf toch niet wensen. Gewoon fantastisch.

Geweldige en snelle levering

Snelle levering lamp voor magnetron was slecht te krijgen,maar handyman had hem. Verkoper ook heel aardig in Houten.

Super geweldig

Mooie op tijd geleverd en goed verpakt

Besteld en gelijk de andere dag bezorgd, zoals beloofd. Niets meer aan toe te voegen

Snelle correcte levering en service. Zou hier volgende keer weer bestellen.

Deskundig, vriendelijk

Zeer tevreden.

Prima afhandeling en bezorging binnen de tijd aangegeven door DHL. Vriendelijke bezorging.

Correct en duidelijk.

Snel antwoord op gestelde vraag naar specifiek onderdeel stofzuiger waarna gelijk bestelling mijnerzijds volgde. Prompte levering hiervan de volgende dag.

Goed geholpen in de winkel. Artikel niet op voorraad enniet bekend wanneer het weer binnen komt. Geen probleem. Wordt in het systeemgezet. Kreeg mail dat hij binnen was en hoppa, even ophalen en klaar.

snelle levering en telefonisch top ondersteuning bij plaatsen bestelling

zie titel

Uitstekende service zoals altijd!

Vaker besteld of even binnengelopen. Altijd perfecte service!

Snel bestelproces en snelle levering

Gewoon goed product en vriendelijke service.

Top geregeld

Bestellen, mail afwachten wanneer het in de winkel ligt en ophalen. Precies volgens de afspraak. Handy hoor

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ