Goed product voor een prima prijs

Uit een groot assortiment een heel mooi product uitgezocht voor een goede prijs. Keurig op tijd geleverd. 100 punten!

Zeer tevreden. Bestellng was er de volgende dag!

Uiterst vriendelijk en behulpzaam

De medewerker in de winkel was super vriendelijk en geduldig. Hij dacht in oplossingen en de levering van de producten was heel snel. Al met al een zeer positieve ervaring. Ik koop hier wel vaker!

Bison seconde lijm perfect

De te lijmen delen ontvetten , de lijm aanbrengen en na enkele minuten de delen tegen elkaar aanbrengen en nog tijd om de juiste positie de delen te verschuiven tot de lijm hard word.

geweldig

Zoals altijd is de levering compleet en op tijd.

Vandaag een batterijtje gezocht voor een wat ouder horloge en gevonden bij de Handyman in Vlaardingen. Het typenummer was veranderd zei hij en ja hoor mijn horloge loopt weer als vanouds. Dank voor het meedenken. Top!!

Stofzuigermond bevalt prima

Via de website heb ik een universele stofzuigermond besteld om deze later af te kunnen halen in de winkel. Dit is naar alle tevredenheid gebeurd zoals van te voren aangegeven. Het product dat we hebben ontvangen (opgehaald) voldoet aan de omschrijving en voldoet aan onze verwachtingen.

Diepvriesfolie besteld en de volgende dag al in huis.

Snel en correct

Door medewerker in winkel onderdeel besteld. Volgende dag gebeld dat bestelling binnen was, tevens mail ontvangen.

Gewoon helemaal goed

Alles volgens afspraak gegaan

Origineel onderdeel snel geleverd

Prettige website, snel gevonden wat ik zocht en snel geleverd

prima aflevering, correcte bediening.

Heel snel en correct.

Had al goede ervaring met Handyman, maar het is weer verbeterd Snelle bediening en afhandeling Alleen kon ik de winkel in Ridderkerk niet meer vinden, deze was verplaatst, en ik ben niet zo bekent in dat winkelcentrum.

Goed.

Snelle

Snel de juiste stofzuigerzakken gevonden. Complimenten dus voor de website! Een snelle levering erbovenop maakt de ervaring uitstekend.

Tevreden met product en service

Ik was op zoek naar een waterblok voor de wasmachine. Handyman heeft wat ik zocht voor een redelijk prijs en dichtbij.

prima produkt

Heb een revisiesetje van Bosch besteld voor vaatwasser, is netjes geleverd wel een dagje langer moeten wachten door DHL, maar evengoed tevreden want de vaatwasser doet het weer prima.

Snelle levering van filter

De filter van mijn Philips stofzuiger was bij het legen vd bak per ongeluk weg gegooid. Dan is stofzuiger onbruikbaar. Zag dat filter van Handyman inclusief de kunststof houder was ( dus niet alleen het filter). Volgende dag geleverd. Doet het perfect.

Makkelijk en goed

Was op zoek naar originele HP cartridges. Vond ze bij Handyman online. Makkelijk besteld en betaald en zelf kunnen ophalen in de winkel. Wel zo veilig en makkelijk. Lag dezelfde dag al klaar.

Prima, Uitstekend behandeld, Snelle levering, Precies als gewenst, Gewoon geweldig! Daarom 5 sterren

Snelle levering en stofzuiger voldoet aan de omschrijving. Ben er blij mee!

Ruim assortiment en snelle levering

Er handig dat ze ook speciale elektrische onderdelen verkopen. Bezorging op een afhaalpunt was tijdens de vakantie erg handig.

Gemakkelijke wijze van bestellen en snelle levering

Zie boven

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Ik had een nieuwe stofzuigerzakken nodig. 's Middags besteld, de volgende dag al thuis bezorgd.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ