Gewoon goed!

Snelle levering, gekregen wat ik besteld had, gewoon helemaal goed!

super bediening

De medewerker wist meteen wat ik moest hebben. zijn antwoord was dit heb ik niet op voorraad maar morgen wel, en je kunt het ook thuis laten bezorgen. super.

Alles keurig geregeld

Levering was prima en op tijd.

Gewoon goed

Snel en volledig geleverd

Snel en volgens afspraak

De afhandeling ging razendsnel en de aflevering vond precies op de afgesproken tijd de volgende dag plaats.

Honeywell deurbel

Mooi compact formaat deurbel, werkt goed. Zes melodieën, volume knop hard en zacht. Zit ook nog een klein lichtje in , als deurbel gaat knippert deze. Tevreden met deze nel

Toppie

Snelle levering en duidelijke website

De communicatie, dat is later wordt geleverd kan beter of duidelijker.

Volgende dag geleverd

Onderdeel voor mijn stofzuiger besteld en vplgende dag al binnen. Mijn oude beestje doet het weer.

Goed verpakt maar een beetje laat

goed geleverd maar een beetje laat drie dagen

Erg goed.

Behalve dat het bestelde artikel stukken goedkoper was dan bij een andere bekende online winkel, was ook de bestellingsmethodiek en de levering prima verzorgd.

Product voldoet aan beschrijving. Korrekte levering.

Product voldoet aan beschrijving. Korrekte levering.

Vriendelijke service

Ik had iets online bestelt, en kon het een paar dagen later ophalen in de winkel, personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Snelle bezorging, goed product

Goede en snelle levering

Het product voldeed goed en werd na bestelling op vrijdag op zaterdag door DHL geleverd. Eerst werd ik trouwens door de dame van Handyman Groningen perfect geholpen bij het uitzoeken van het juiste product. Dank!!

Snelle levering en makkelijk online te bestellen

Gewoon goed; snelle levering.

bestelling correct en snel uitgevoerd

Super goede services

Kalk patroon voor strijkijzer nodig. Moeilijk verkrijgbaar. Handyman gemaild , donderdagavond. Zaterdagmorgen een mail ontvangen , via ons leverbaar en ligt voor u klaar in uw gekozen Handyman winkel. Super snelle goede services.

Alles goed verlopen !

Vanaf moment bestelling tot in de winkel uitstekend en vooral deskundig en vriendelijk te woord gestaan door medewerker.

Goed gedaan.

Was op zoek naar nieuwe stofzuigerzakken. Kon e.e.a. niet zo snel vinden, wat ook lastig was dat de oorspronkelijke verpakking niet meer overeen kwam met de huidige verpakking en het moeilijk te herkennen was of het de juiste aansluiting betrof.

Onvoldoende

Verkeerde TL buizen besteld.

Bestelling correct uitgevoerd en afgeleverd!

Positief!

Gewòon ok

Bestelling goed uitgevoerd.

Als Handyman het niet heeft vergeet het dan maar.

Alles prima.

Mijn bestelling kon ik de volgende dag ophalen ik in de winkel.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ