Nette snelle levering, ze doen wat ze zeggen op de site.

Prima service, onderdelen zoals beschreven, keer op keer tevreden met geleverde spullen

snel en correct

makkelijk te bestellen, snel (in winkel geleverd), vriendelijk personeel.

Vlot geleverd

Ik kon mijn product vlot vinden op de site. Bestellen en bezorgen verliep soepel. Product is zoals beschreven op de site.

6-Pack philips cleanpods waren niet op voorraad.. Prima opgelost door 2 verpakkingen 3-packs op te sturen..

Had niet beter gekund

Het gewenste artikel was heel snel in huis. Hoefde er zelfs niet voor thuis te blijven.

Hulpvaardig en snel

Fysieke winkel blijft een uitkomst. Online bestellen en goed advies gekregen na een telefoontje naar de winkel. De dag daarna al op te halen in de winkel en super vriendelijk. Ga zo door.

Supersnelle levering kunnen sommige sites een voorbeeld aan nemen!

Prima telefonisch geadviseerd.

Niets aan toe te voegen.

Super snel

Snel het juiste product ontvangen

Super, op tijd en goed

Het was op tijd aanwezig en het product werkte zoals bedoeld

helemaal goed

Niks aan toe te voegen, gewoon helemaal top

Geweldig.

Mijn ervaring met handyman was super ,mijn bestelling was al na een uur verzonden en de volgende ochtend al in huis .

Na mijn bestelling kon ik het artikel meteen ophalen in de winkel! Super!

Goed advies en pima service

Snel en simpel gevonden wat ik zocht op de website, besteld en 2 dagen later in huis !!

Afgehaalde bestelling

Bestelling besloten af te halen bij een fysieke winkel. Verzendkosten zijn bij deze winkel "hoog" dus als je kan is ophalen goedkoper. In de winkel leek men niet veel ervaring te hebben met online bestellingen die afgehaald worden (medewerker wist niet of er al betaald was maar online kan je alleen direct betalen) Op zich goede winkel voor (kleine) onderdelen maar wel voor zelf halen.

Mijn bestelling werd perfect , goed ingepakt en op tijd afgeleverd!

Snelle levering Prima!

Product gezocht op website Besteld en zeer snel geleverd Zeer ruime keus Perfect!

Het vinden van een onderdeel ging super gemakkelijk

Na het intoetsen van de het typenummer vond ik al snel wat ik nodig had.

Rustig en behulpzaam

Precies het item dat ik nodig had hadden ze in huis, volgens de duidelijke webshop. Besteld, afgehaald, bijzonder fijn personeel

Alles verliep snel en soepel

Mijn bestelde product was op voorraad en ik kon het meteen ophalen in de winkel.

filter voor Bosch stofzuiger besteld. Eerst met foute afmetingen en heel snel erna met de juiste afmetingen. Vriendelijk, via mail gemeld dat het onderdeel klaar lag, dus snel en effektief behandeld door de man aldaar in Zoetermeer

netjes en vriendelijk geholpen, alleen paste artikel niet

We hadden een motorfilter nodig voor onze stofzuiger. In de winkel is ons vriendelijk geadviseerd welke hiervoor nodig was. Het filter was niet op voorraad dus het werd in de winkel besteld. De volgende dag werd het artikel bezorgd. Prima en snelle service! Allen jammer dat het filter niet in onze stofzuiger past. Ach iedereen kan fouten maken. We hebben het teruggestuurd, We vertrouwen erop dat we spoedig het bedrag teruggestort krijgen.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ