Nieuwe stofzuigerslang besteld. Deze werd op korte termijn geleverd, prima verpakt.

Prima site voor het bestellen van onderdelen

Op de site is alles makkelijk te vinden, levering zeer snel, producten in goede orde ontvangen.

Zeer positieve eerste kennismaking

Zeer snelle levering en goed verpakt. Goede communicatie per mail over de levering.

Maakt afspraak waar

Goede keus, snel geleverd en niet te duur

Uitstekend service

Vwrkeerde onderdeel online besteld, na afhaling hier achter gekomen. Mijn onderdeel via internet opgezocht en aan Handyman doorgegeven. De volgende dag bericht dat ze het konden bestellen. Hier akkoord voor gegeven. Opghaald in de winkel, het verschil verrekend. Dit alles in 3 weekdagen.

prettig, deskundig en klantvriendelijk

Behalve dat ik vanwege gemeente Zoetermeer gratis een pakket ledlampen kon ophalen bij Handyman, heb ik daar voor eigen rekening nog ledlampen gekocht, waarbij de kennis en het advies van het personeel zeer hulpvol was. Ook bij de aankoop van cassettes voor mijn printer was de deskundigheid waardevol. Mijn bestelling was niet volledig voorradig maar werd besteld en kon ik de volgende dag al afhalen. Daarbij werd ik digitaal volledig op de hoogte gehouden van zowel de bestelling als het moment dat de bestelling klaarlag in de winkel. Kortom een zaak waar ik graag nog eens langs kom als ik iets nodig heb.

Snel

Het product is op een goede manier verpakt en snel geleverd.

Levering langzaam

Op dinsdagochtend besteld en pas op zaterdag kunnen ophalen in de winkel. Op de website stond dat het binnen 1 dag zou worden verstuurd. Service in de winkel zelf was prima, goed en snel geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster.

Super snel.

Na dat mijn filters van mijn droger kapot gegaan waren deze snel gevonden door op Google te zoeken naar de naam van de droger met filters als doel was direct te zien dat deze bij Mandy Man te koop waren en wat ze kosten heb ik binnen 10 minuten de betaling geregeld en de volgende dag al binnen.

Bijzonder slechte, verwarrende levering in winkel

Ik heb via internet een onderdeel voor een Tefal stoomstrijkijzer besteld. Ik krijg op donderdag een mailtje dat het onderdeel in de winkel ligt (de mail is afkomstig van de winkel). Op zaterdag ga ik naar de winkel in de stad (waar ik helemaal niet hoefde te zijn) en dan wordt me verteld dat het onderdeel niet binnen is. Geen excuus of zo. Ik heb gevraagd of ze me dan willen bellen als het wèl binnen is, dat wordt toegezegd maar Handyman belt mij niet, ik heb uiteindelijk zelf maar weer gebeld om te horen dat het onderdeel binnen was. Ik heb het toen opgehaald. Bijzonder slechte service dus.

Correcte communicatie waarbij afspraken 100% nagekomen worden

Betrouwbaar en correct

Tevreden.

De bestelling komt altijd op de afgesproken tijd en ze doen veel moeite om uit te zoeken voor het juiste product.Ze bellen en berichten als het product binnen is.

Was makkelijk te bestellen op internet en binnen 2 dagen in de vestiging.

Duidelijke informatie, simpel bestellen en snelle levering.

Kundig en betrouwbaar bedrijf!

prima, zoals het hoort

mijn bestelling kwam de volgende dag, keurig verpakt, binnen, dus gewoon, zoals ze beloven.

Jullie zijn Toppers

een snellen levering was geweldig normaal moet je lang wachten eer het product binnen is ,en het kon door de brievenbus super

Was binnen 2dagen in huis

Gemakkelijk

1 artikel was niet voorradig. Kreeg een email zodra het er was en toen ging het snel. Kon binnen 2 dagen alles ophalen

Goede telefonische service

De producten die ik zocht waren niet voorradig maar de medewerker aan de telefoon heeft zijn uiterste best gedaan alle zaken die ik nodig had te bestellen. Ik kreeg netjes een telefoontje en email toen mijn bestelling in de nabijgelegen vestiging was aangekomen. Tot zover een 10 beoordeling. Helaas bleken de producten niet de producten te zijn die ik had bedoeld cq nodig had. Ik hoefde niets te betalen maar was uiteindelijk ook nog niet geholpen. Toch 8 als beoordeling voor de nette service en de moeite die men had genomen om mijn bestelling klaar te maken

Vlug en prima levering

makkelijk besteld en snel geleverd

Bestellen gaat gemakkelijk en altijd correct geleverd. Super.

Super en snelle levering

Alles keurig Netjes verzonden Dus super blij

Gemakkelijk gevonden en besteld, en vervolgens naar de lokale winkel om het op te halen. Hier nog wat info en praktische tips. Ging alles maar zo eenvoudig!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ