Prima service!

Ik had online een stofzuigerborstel besteld, die ik kwam ophalen. Verkoper heeft alles uitgepakt en gecontroleerd of de maat klopte, wat gelukkig zo was. Zeer vriendelijke vakbekwame man, voelde me echt geholpen. Ik kom zeker terug, ook voor het vernieuwen van batterijtjes horloge e.d.

Vakkundig en betrokken

We hadden een nieuw hengsel voor stofzuiger nodig. Medewerker heeft heel uitvoerig gezocht en zelfs later nog de leverancier gebeld of hij wel het goede onderdeel had besteld. We kregen een keurige mail en konden het na een week ophalen. Precies de goede! Bedankt handyman! Volgende keer misschien nog wel even checken mn met de bevestigings mail of de naam en onderdeel klopt. Mijn zoon had het namelijk opgehaald en kwam met iets heel anders thuis. Dus ik toch nog een keer naar de winkel. Bleek iemand anders dezelfde naam te hebben en dus ook iets anders besteld te hebben. Gelukkig is het raadsel weer opgelost en zijn we nu beide weer blij!

Beter kan gewoon niet

Een nieuw hulpstuk voor de stofzuiger besteld en het paste in één keer zonder enige moeite perfect op de oude slang.

A-Z perfect

Besteld, op tijd geleverd, pas precies !!! Van A tot Z perfect gegaan.

Perfecte service. Ik had online een bestelling geplaatst en in de winkel afgehaald en betaald. Vriendelijk personeel.

Prima service en kwaliteit

Het kunststof deurtje van onze Siemens vrieskast was afgebroken. Deze bij de Handyman besteld en binnen een week netjes geleverd. En dat alles voor slechts een gering bedrag van ca. €15

snelle levering en duidelijke informatie

besteld en de volgende dag geleverd en duidelijke gegevens per mail ontvangen voor mij een aanrader om er spullen te kopen

Verkeerd

Op de afbeelding stonden de juiste Miele motorfilters. Het zijn andere. De breedte is 9 cm deze moet zijn 12 cm zoals op de afbeelding. Zelf knippen bij S400 met de hoejes eraf. In de winkel hebben ze ze ook niet.

Handyman maakt belofte niet waar.

Op zoek naar een onderdeel voor mijn afwasmachine had ik de keuze uit verschillende aanbieders. Ondanks dat Handyman niet de goedkoopste was, gaven zij wel op de website aan dat als ik voor 20.00 uur zou bestellen, ik mijn onderdeel de volgende dag in huis zou hebben. Vrijdag om 14.00 uur besteld en voor 17.00 al een link met Track en Trace. En toen bleef het stil; zending niet door DHL ontvangen. Op zaterdagochtend de klantenservice gemaild en op maandag antwoord: sorry. Ik vind dat Handyman adequater had moeten reageren en had kunnen regelen dat ik op maandag dit onderdeel in een winkel op had kunnen halen. Handyman deed niets anders dan sorry zeggen en liet mij wachten. Slordig!

Snel geleverd, komen afspraken na!

Goed geinformeerd door medewerker. Helaas product nier op voorraad in de winkel dus online besteld. Werd de volgende dag (weekend) geleverd en het was ook het juiste product.

vlotte bestelling en afhandeling

ideaal dat je zaken kunt bestellen en in de winkel kunt afhalen. Zo kom je nooit voor teleurstelling, want je weet zieker dat het artikel dat je nodig hebt aanwezig is.

Snel en goed geregeld!

Snel en goed geregeld, volgende dag kon ik weer stofzuigen.

Zeer vakkundig geholpen

Efficiënte vriendelijke service

Nette service, aardige verkoper.goed contact via mail

Snelle tevreden. Laagste prijs online.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Handyman. Product had laagste prijs online en is snel en zonder verzendkosten geleverd. Top!

Zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Handyman. Zeer snelle levering en goed verpakt. Heb al vaker iets besteld bij Handyman en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

Wat een heerlijk bedrijf

Wat een heerlijk bedrijf keurig te woord gestaan en keurig geholpen

Makkelijk bestellen, goede levering. Vriendelijke eigenaar van winkel in Groningen!

Super hartelijk en met goed advies geholpen!

Super hartelijk en met goed advies geholpen!

Voldoet aan verwachting.

prima geholpenVoor éé

Voor één product had ik Handyman als afleveradres opgegeven van de online bestelling. Van Handyman kreeg ik een mail toen zij het ontvangen hadden in de winkel. Mooi geregeld. Toen ik er toch was, kon ik ook een nieuwe batterij in mijn horloge laten zetten. Ook soepel geregeld.

zeer goed

zeer tevreden

goede service

Op tijd binnen zoals aangegeven en goed verpakt

Door missende info op gebruiksaanwijzing, onderdeel onherstelbaar verkeerd in elkaar gezet. In de winkel fantastisch geholpen, kreeg vervangend onderdeel, zeer snel, zonder probleem. Topservice!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ