Goede en snelle levering van de stofzuigerslang. Ik kan voorlopig weer vooruit

Snele levering bedankt

Ik heb mijn bestelling korte termijn ontvangen. Bedankt

Snelle levering en fijne website

Ik had snel stofzuigerzakken nodig, bestelde deze in de middag en de volgende ochtend geleverd. Top!! De site is makkelijk te benaderen.

Snelle levering en goed product

Kon makkelijk vinden wat ik nodig had. Doordat het een duidelijke site is met prettige product omschrijving er bij. Levering was snel. En netjes verpakt.

Vakkundig en klantvriendelijk

Prettig geholpen , vakkundig advies!!

Alles perfect

Bestelling was snel Alles topi

PRIMA ORDERAFHANDELING. ZEER SNELLE LEVERING VAN HET PODUCT DAT IK BESTELDE. AANBEVELENSWAARDIG!

ZIE HIERBOVEN!!!!

Prettige en deskundige hulp van Handyman Emiclaer

Veel artikelen op voorraad en goede ervaringen met bestellen op webshop en afhalen in winkel. Ooit wat moeten ruilen, was geen enkel probleem.

Makkelijk en handig

Met een paar klikken het goede product besteld en de volgende dag in huis.

Voor onderdelen moet je bij handyman zijn

Super snelle service online besteld en lag keurig klaar in de winkel om op te halen

Het bestelde lag keurig klaar én voordeliger dan bij de originele verkoper.

betaling retourzending

De oorzaak van de late ontvangst van de retourbetaling bleek later aan een issue bij de bank te liggen. De communicatie per mail met medewerkers van Handyman was to the point, sympathiek en direct.

Zeer behulpzaam

Overzichtelijke webshop goede service als er een probleem is wordt het gelijk opgelost snelle bezorging blijf er zeker bestellen Super

Onze bestelling werd op de beloofde dag in een goed verpakte doos afgeleverd.

Al vele jaren bestellen we allerlei benodigdheden, zoals Stofzuigerzakken, batterijen, inkt cartridges bij Handyman. We zijn altijd zeer tevreden over de kwaliteit van het bestelde, dat netjes verpakt en op de beloofde dag geleverd wordt. Onze complimenten.

Vlotte levering

Het gekochte artikel werd op tijd en tegen een goede prijs afgeleverd in de winkel. Mailtje ontvangen en aldaar afgehaald.

Goede duidelijke vriendelijke uitleg en verkoop

Snelle levering, en goede prijs

Bestelling is goed zeer verlopen

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Ook ideaal dat er staat aangegeven welke producten bij welke apparaten te gebruiken zijn.

Snelle verzending en ontvangst. Prima producten.

Eerst even gebeld en goede uitleg gehad welke ik kon kopen, Besteling En de volgende dag al in huis

Snel

Zeer snel netjes behandeld .

Snelle levering en goede producten.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ