zeer snelle levering

duidelijke en overzichtelijke site om je artikelen te vinden en een zeer nette levering waarvan je goed op de hoogte word gehouden.

Bestelling geplaatst en binnen een paar dagen op kunnen halen in de winkel. In de winkel (Veendam) door een zeer klantvriendelijke medewerker geholpen. Ga hier zeker opnieuw gebruik van maken.

Zeer klantvriendelijk

Geweldig het bestelde artikel en de vriendelijkheid van de medewerkers ben ik zeer tevreden over.

De winkel in Wijchen houden je uitstekend op de hoogte over het bestelde artikel.

Zeer snelle correcte, net verpakte levering. Hier ga ik vaker bestellen!

Stofzuigerzakken

Bij Handyman stofzuigerzakken bestelt binnen een dag geleverd. Dat is een goede service daar wij geen winkel van hun in de buurt hebben.

De winkel heeft niet alles in voorraad maar online bestellen en bij de winkel laten afleveren gaat heel snel.

snel

Kijken bestellen betalen ontvangen klaar

Supersnelle verzending

Gewoon geweldig. Had het artikel de volgende dag al in huis.

Bestelling snel ontvangen.

Het artikel is nog niet gebruikt dus daar kan ik nog geen oordeel over geven maar ik had het supersnel in huis na bestelling.

Hele goede service.winkel.

Goed geholpen en ingelicht over het artikel of artikelen.beleefd.

producten goed kunne vinden en snel ontvangen

ik had al vaker dit product gekocht. deze keer ook weer snel kunnen vinden en nog sneller in huis.

Niet zo goed

Ik heb voor twee weken pakje terug gestuurd en mijn geld nog niet terug gestort op mijn bankrekening

Op voorraad, makkelijk besteld en vlot geleverd.

Op voorraad, makkelijk besteld en vlot geleverd tegen een redelijke prijs.

Toppie

Heel vlot geholpen. Klacht afgehandeld!

Goed advies, snelle levering

Voor miele C3 2 onderdelen besteld en tevreden!

Duidelijk, snel en een goede service

Al jaren ben ik vast klant bij handyman. Zowel in de winkel, fysiek, als online is de klant koning! :-))

Mijn ervaring bij Handyman was prima.

Ik had een gasaansteker nodig. Nergens meer te koop. Gelukkig online bij Handyman. Toen ik moest betalen, ging dat niet. Klantenservice gebeld. Op het mandje staan. Op de knop links - geen inloggegevens. Ja hoor, de betaling lukte. Geweldige service. Met vriendelijke groet, mw O. Tum Voornaam: Olga Plaats: Utrecht E-mailadres: [email protected]

Goede producten snel en goed geleverd.

Na kort rond gesurft te hebben had ik alles wat ik nodig had en kon ik zelfs accessoires vinden. Dit was nog niet zo makkelijk als het kan zijn. Ik denk dat als er bij de verschillende producten een lijstje met accessoires zou staan dat het gebruikersgemak nog hoger word.

Het onderdeel wat ik had gekocht bij handyman was erg fragiel, dit resulteerde erin dat ik het product niet 1 x maar 2 x besteld. Toen ook de 2 fragile slang kapot ging. Hebben we toch maar even gebeld. De verkopen van jullie heeft ons toen een nieuwe geheel gratis toegezonden, en dat was een gelukstreffer. Want nu is het in 1 x goed gegaan de slang is niet doorgesneden en de vaatwasser werkt weer naar behoren. Erg fijn als je een verjaardag viert

Buitengewoon behulpzaam!!!

Had een siliconenring besteld. Deze brak aangezien ik deze moest monteren op een moeilijk bereikbare plek. Dit gemeld. Kreeg meteen een nieuwe toegestuurd:Gratis!! Echt Hulde daarvoor!

Goed en vriendelijk

Meteen reactie na telefoontje, je wordt snel en effectief geholpen

snelle leveringen , ,prima product

verder niks op aan te merken , ik beveel jullie aan :)

Prima en snelle regeling van de bestelling.

Bestelling snel verwerkt ook qua betaling. De levering vond de volgende dag plaats, zoals was beloofd.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ