Goed geregeld.

Stofzuigermond besteld, zeer snel en keurig afgeleverd. Erg tevreden met het product. Volgende keer weer.

Supersnelle en correcte levering

Afstandbediening One for all voor tv besteld. Op site getoonde foto en beschrijving maakten keuze eenvoudig. Geleverde product voldoet uitstekend. Levering was supersnel (binnen een dag) en goed verpakt.

Nette service, vriendelijke medewerker

Zo fijn als je in een winkel komt en je wordt vrolijk begroet en geholpen. Fijne ervaring en ik weet wanneer ik iets nodig heb waar ik naar toe ga.

super goed

besteld en heel snel geleverd goed voor elkaar

Super !

Woon zelf in Zeeuws-Vlaanderen en ging op bezoek in Tilburg en daar gingen we naar de Handyman voor de Henry stofzuiger. De kleur mintgroen was net verkocht maar ze konden het mij gewoon toesturen. Alles netjes en duidelijk uitgelegd door de verkoper. En ook de servicebuurt er bij genomen. Deze kan ik na een jaar overal inleveren maar ga als ik bij mijn dochter in Tilburg ben het in die winkel laten doen. Als ik het s’morgens breng kan ik het in de middag weer ophalen. Super service, winkel en personeel

ruime keuze en snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis klopt in dit geval zeker. Ben er blij mee.

Goede en snelle levering Geen minpunten

Geen minpunten

Snelle correcte levering. Duidelijke info vooraf en product voldoet in alle opzichten

Prima! Snelle levering, goede kwaliteit!

Makkelijk besteld, snel en goed geleverd!

Goed goedkoop en snelle levering

goed op de hoogte gehouden per mail

Bestelling perfect gelopen en uitstekend geholpen

Bij Handyman Boxmeer wat filters voor de afzuiging besteld en werd keurig geholpen en alles lag ook al klaar!

keurig

2 knoppen voor thermische kookplaat, keurig 3 dagen later binnen gekregen.

Inktcartridges

Inktcartridges besteld en de eerste keer werden die door een fout bij dhl niet geleverd maar na contact opgenomen te hebben met de klanten service werden die werden de volgende dag netjes geleverd dus ben ik tevreden over de service die handyman geeft

Snelle correcte levering

Inktcartridges besteld en deze zijn geleverd zoals het hoort!

Kom altijd weer terug bij Handyman

De verkoper in mijn Handymanwinkel in Veenendaal Corridor geeft altijd de beste adviezen en is heel erg vriendelijk en klantgericht. Handyman is een verademing bij al die nietszeggende winkels met ongeïnteresseerd personeel. Sonja uit Rhenen.

verkeerd product geleverd

Helaas is er een verkeerd product geleverd, de website klopt niet. Wel snel, en terugsturen is gratis en heeft veel inleverpunten. Het andere product was wel correct. Uiteindelijk maar bij een andere partij besteld, omdat het ook lang duurt voordat Handyman het teruggestuurde product afhandelt.

Stofzuiger voor mijn dochtertje besteld, volgende dag al in huis! Helemaal geweldig!!

Betrouwbaar en vriendelijk

In de winkel of via de website betellen, het maakt niet uit je wordt correct en vriendelijk geholpen.

snelle levering en betaalbare prijzen.

Eenvoudige site waar veel te vinden is. goede prijzen en snellen levering.

duidelijk en vlot gelewverd

Blij met handyman ,dat is goed man

Top !! Snel geleverd en tussentijds goede communicatie

Ik had het verkeerde onderdeel via de website besteld. Na een telefoontje met de winkel in Amersfoort uitstekend geholpen en meteen het juiste onderdeel met de juiste maat besteld, 2 dagen later kon ik het onderdeel ruilen. Uitstekende en snelle service en veel kennis van zaken.

Super goede service!

Goede service en snelle levering.

juiste reserveonderdeel zeer snel geleverd

Dit kon eigenlijk niet beter.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede producten. Zéér tevreden.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ