Great product and service

Very helpful customer service and great product.

Alles lag klaar,perfect geregeld

Uitstekende service

Prima service.

Verkoper was me nog nagelopen of ik inderdaad wel het goed bestelde had meegekregen. Shappo

Goed geregeld

Ivm kleine order het onderdeel in de winkel laten bezorgen en daar zelf afgehaald. Dat werkt prima, mits je het artikel niet al morgen wilt hebben.

Produkt na een week nog niet binnen

Ik heb vorige week vrijdag iets besteld en dat zou zaterdag geleverd worden. Nu donderdag en komt t als t goed is vanmiddag. Beeetje laat. Weet niet of dat door handyman komt of door dhl. Maar dat het de volgende dag binnen is, klopt iig niet.

Top !

Artikel zoals beschreven, past perfect. Levering supersnel middag besteld volgende dag al afgeleverd. Bedankt!

Goed wasmiddel om bijvoorbeeld je donsjas te wassen!

1 dopje van dit wasmiddel in de trommel van de machine gedaan, donsjas erin samen met 2 tennisballen, en op 30 graden gewassen. Het resultaat: jas schoon, heerlijk geurend! Vervolgens de jas samen met de 2 tennisballen in de droger gedaan en de jas is weer als nieuw! Geen aan elkaar geplakt dons maar gewoon zoals het hoort! Online besteld bij Handyman en binnen enkele dagen lag het voor me klaar in Sneek. Goede service!

Alles goed

Eerst goed geholpen bij klantenservice en het product kwam heel erg snel!

Toppie

Ik doe niet aan reviews. ciao Ron

Via internet besteld en opgehaald in Heerlen en betaald. Succesvol

Makkelijk te bestellen en de prijs was ook goed

Besteld en heel vlot ontvangen, ik heb het niet eens gemist. Lekker bakkie!

Ik had mijn laatste koffiefilter in gebruik genomen. Bestelling gedaan. de volgende koffie kunnen zetten met nieuwe filters. Lekker bakkie!

stofzuigerzakken besteld. goede prijs ,(ik heb een vergelijking gedaan) en snel bezorgd.. Ook fijn dat ze mijn mail jiet spammen.

Gewoon Goed!

Makkelijk besteld en snel in de winkel om opgehaald te worden.

Op tijd geleverd en goede kwaliteit/prijs

Zoals verwacht

Precies wat ik zocht!

Het juiste lampje voor de oven, en nog vlot ook! Prima service dus

Goede service, verzending niet zo snel

Bij het bestellen stond er binnen 1-2 werkdagen afhalen in de winkel. Dit zou woensdag geweest zijn, maar uiteindelijk zaterdag pas op te halen. Dit was voor mijn project gelukkig geen probleem, maar geen duidelijke communicatie hierover. Maar ik had nog vragen over een ander product, medewerker kon het niet meteen vinden, maar belde keurig terug met de door mij gevraagde informatie. Dus dit was een dikke plus!

Prachtige Knock Box!

Mooie design, werkt perfect en snel geleverd!

Nette en snelle levering!!

Nette en snelle levering. Ga zo door!!

Snel levering, goede kwalitieit

Super service

Doen wat ze beloven.

Ondanks relatieve prijzige beschermdvoetjes waren ze de voordeligste. Na levering bleken er teveel geleverd te zijn. Een foutje zonder gevolgen en keurig opgelost.

Altijd heel goed,

Online besteld, het peertje van mijn naaimachine. Een uur later kon ik het artikel ophalen in de winkel. Vorige maand gaf mijn stofzuiger mond het op nieuwe besteld op maandag en werd dinsdagochtend bezorgd . Altijd fantastische service en vriendelijk bekwaam personeel!

Voldeedt volledig aan de verwachtingen en wensen.

Kreeg exact wat ik bestelde, op het aangegeven moment, inclusief ook voor een leek duidelijke gebruiksaanwijzing.

Bestelling prima

Door Koningsdag iets later geleverd maar daar kan Handyman niets aan doen.

Levering conform verwachting

Snel, compleet en aantrekkelijk