Makkelijk en snel

Het was makkelijk bestellen en het werd snel geleverd . Top!

Snelle levering en alles heel netjes verpakt

Bij bestelling plaatsen zag ik gelijk de afleverdag. De site is heel gebruikersvriendelijk. De door mij bestelde producten waren netjes verpakt. Alles verliep vlekkeloos. Handyman.nl is een absolute aanrader

Fijne website en snelle levering

Bestel regelmatig via Handyman. Ook voor onderdelen is het handig. Kortom, prima (web)winkel.

Snel geleverd en handig artikel

Prettige site, snelle levering

Artikelen snel geleverd

Gebruikersvriendelijke website om te bestellen snelle levering en artikelen goed verpakt.

Goed en makkelijk in gebruik.

netjes geleverd wat ik besteld heb

Elke bestelling word netjes afgeleverd en zoals beloofd is.

Supermakkelijk bestelde producten.

Handige website met veel gemak besteld, winkel kiezen en ophalen. Klaar.

Geleverde klopte niet

besteld o.a. 3 x snelontkalker: ontvangen 1 x snelontkalker en 2 x ontkalker

Verkoop slechte producten

Producten gaan snel kapot.

Bestelling snel en correct geleverd

Ik had met spoed Miele stofzuigerzakken nodig. Dit was een goede oplossing!

Bestelling van (originele Siemens) stofzuigerzakken en filter goed verlopen.

Top winkel

Aardig personeel, goed assortiment.

Hebben alles op voorraad

Klantvriendelijk en meedenkend Ruime keuze en goeie service.

Snelle levering en een prima dimmer

Ik had en universele LED dimmer besteld en vond het handig dat er de optie was om het product af te halen in mijn favoriete winkel in Haarlem. De levering was supersnel en het afhalen was een fluitje van een cent. Bovendien was het product kwalitatief hoogwaardig en makkelijk te installeren. Prima dus!

Hele goede service en snel

Goed geholpen en goede service

Prima zaak

Ik had eerder een negatieve review over een geleverde bestelling geschreven, maar omdat ik nog een tweede bestelling had lopen heb ik bij het afhalen in de winkel hierover gesproken. ik kan alleen maar zeggen dat ik toen op voortreffelijke wijze te woord ben gestaan en zeer goed geholpen. Mijn eerdere review is dus achterhaald. Ik had al eerder mijn goede ervaring willen vertellen maar Kiyoh Review bepaald dat ik pas een maand later kan reageren. Vandaar deze late reactie. Nogmaals mijn Complimenten voor de afhandeling.

Prima webshop!

Goed en duidelijk omschreven op webshop, voldoet daarmee ook aan de verwachtingen wat geleverd wordt

Professionele medewerkers

Telefonisch contact gezocht en probleem voorgelegd. Binnen 4 dagen hadden wij de onderdelen in huis

Goed en snel ,juiste product

Goede service .

prima afspraken nakomen

Gewoon goed, prijs kwaliteitsverhouding goed. Product voldoet aan wat ie moet zijn.

Na ontvangst verkeerd artikel. Telefonisch contact gehad. Alle tijd en begrip om het probleem op te lossen. Uiteindelijke conclusie dat de oplossing niet bij handyman lag maar bij de leverancier. Gelijk mijn aankoopbedrag terug gestort gekregen.

Prima geholpen.

Had zwarte XL inkt van Epson besteld en opgehaald. Toen gevraagd ofdat hij ook blauw XL had. Dit moest hij op woensdag toen ik zwarte inkt kwam halen dus bestellen. Zou ik op zaterdagmorgen ophalen. Kreeg vrijdag al bericht dat de inkt binnen was. Perfect geregeld. Kan niet beter.

Op de site werd ik erg goed begeleid tot de betaling. Daarnaast werd ik gebeld als mijn bestelling klaar lag in de winkel, wat ik erg goed en persoonlijk vond. Hele fijne service en vriendelijke mensen. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen.

Pluizen filter besteld , binnen 3 dagen kreeg ik bericht dat ie opgehaald kon worden in winkel met openingstijden erbij . Keiig .

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ