Top ervaring! Goede en snelle levering!! :)

Hier hoef ik geen hele tekst voor te bedenken. Makkelijk te bestellen en binnen 1 werkdag al in huis! Helemaal super!

Hele snelle levering van wat ik bestelde en precies de goede maat verpakking geen te grote doos

Ik vind Handyman.nl een goede webwinkel.

Snel opgelost

Geen behoefte aan dure bestekbak voor de vaatwasser, dus snel een goed alternatief gevonden bij Handyman. Zelf even opgehaald in Tilburg.

Snel besteld en snel geleverd

Via internet de bestelling geplaatst en de volgende dag 's-morgens in de winkel opgehaald.

Handyman heeft alles. Mijn stofzuiger werkt weer prima met het nieuwe Hepa-filter en stofzuigerzakken van eigen merk Handyman. We kunnen weer een tijdje. Eerder.

Handig, snel en perfect!

Besteld via de website en 2 dagen later kunnen afhalen in de winkel. Precies wat ik nodig had en bestelling lag ook meteen goed klaar. Heel fijn, zou hier zo weer bestellen.

Supersnel en vriendelijk

Ook in coronatijd was het mogelijk vooraf te bestellen en de bestelling op te halen bij de ingang van de winkel. De volgende dag lag die al klaar. De super aardige man verdient een compliment!

Alles prima geregeld

Lampjes besteld. Snel geleverd. Krijg keurig een mail als het in de winkel aanwezig is. Super

Snelle levering van de juiste artikelen. Bij afhalen vriendelijk personeel

Supersnelle en correcte levering.

Binnen een dag de bestelling binnen en ook nog eens de goedkoopste.

Die winkel moet gewoon open

Zolang die winkel niet gewoon open is zonder al die poespas krijg je geen waardering. Dat geld niet alleen voor handyman, dat geld voor alle retailers

Snelle afhandeling van de bestelling.

Shirley

Volgende dag gelijk ontvangen! Ik zou mijn de meeste mensen dit zeker aanraden!

Supergoed

Makkelijk besteld en dezelfde dag op kunnen halen bij de winkel

Ook nu weer heb ik prima ervaringen met deze bestelling/levering

Gewenst product snel en gemakkelijk geplaatst. Afhalen een dag later met een deskundig advies.

Heel snel

Goede service van de medewerker

Respectvol , aardig tegen de klanten

zeer klantvriendelijk!!!

Ik ben vanaf de bestelling tot ophalen zeer klantvriendelijk geholpen.

Goed geregeld

Handyman us altijd de beste oplosding om je producten te kunnen kopen ook online In Beverwijk is mijn favoriete winkel altijd goed en vriendelijk geholpen F.I

Gemakkelijk, snel

Vriendelijk geholpen

Gewoon zoals het hoort!

Hoewel aankopen doen in deze coronatijd niet geweldig is werkte de bestelling bij Handyman via de website wel goed. De site was gebruiksvriendelijk, het bestelde lag netjes op tijd klaar en de bediening in de winkel was vriendelijk. Ik ga liever fysiek winkelen maar het is wel degelijk voor herhaling vatbaar.

Zeer positief.

Bestelling zeer correct en snel afgehandeld. Product is zeer snel geleverd en is in goed orde aangekomen.

Precies naar wens

Voldoet aan mijn verwachting, zuigt beter als de orginele zuigmond.

Snel en eenvoudig bestellen

Snel en eenvoudig bestellen. Snelle levering.

Snel volgende dag geleverd

Goedkoop voor 1/3 van de prijs waar hetzelfde artikel voor op marktplaats staat.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ