Super leuke en snelle service! Die meneer is altijd vrolijk en super lief dat er nog gebelt werd. Leuk met kinder! Top service

Super !

goedkoop en profesional

Besteld via de website en opgehaald in de winkel. Vriendelijk geholpen.

Prima geregeld

Ik kreeg netjea en email toen mijn bestelling binnen was. Omdat ik wist dat de winkel niet altijd bemand is, belde ik wanneer ik het kon ophalen. Ik kreeg de voicemail, maar werd teruggebeld. Ophalen verliep vlot.

Ik ben goed geholpen bij de aankoop van nieuwe stofzuigerzakken. De aardige verkoper wist gelukkig beter dan ik wat voor soort er in mijn stofzuiger past. Top!

Via website besteld, na 1 uur lag het onderdeel al klaar, super.

Goede en snelle service en levering dag erna.

Het artikel is goed verpakt aangekomen. Goede en snelle service. Dag erna geleverd. Zeker aan te raden.

functioneert prima

out of the box, prima functionerend.

Top en zeer vlot

De avond ervoor besteld, betaald en de dag erna kan je langs komen om het op te halen. Geen tijdsblokken of wachtrijen. Super services! Zoals altijd en zeer deskundig.

Perfect advies en snelle levering

Perfect advies door medewerker en inderdaad vandaag besteld morgen geleverd

uitstekend

bestellen betlen en klaar is kees de volgende dag bestelling ontvangen

Snelle levering en overzichtelijk bestellen zonder account

De handyman in centrum Den Bosch is top!

Mijn ervaring met de Handyman is altijd positief. Goed advies en zonodig een doorverwijzing als het product of de dienst niet geleverd kan worden. Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en goede mogelijkheden om op te halen.

De bestelling via de website was eenvoudig. Ook was er alle gelegenheid om het product in de winkel op te halen. Vriendelijk winkelpersoneel. Kortom dik tevreden!

Makkelijk besteld, duidelijke informatie.

Artikel bleek, na afronding van de bestelling, niet op voorraad. Op mijn verzoek om bestelling te annuleren bood Handyman mij een gelijkwaardig, duurder, artikel aan om mij toch te kunnen helpen. Grote klasse!

Zoals de meesten zullen weten zijn de producten van HG zeer tevree!

Snel en goed!

Als je stofzuigerslang uit elkaar valt, wil je meteen een nieuwe. Handyman heeft dat gevoel waargemaakt. Snel en goed!

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Goed verpakt. Prima!

snel en correcte afhandeling

heel goed

Snelle click & collect

‘s Avonds besteld en de volgende ochtend lag het verlengsnoer keurig klaar bij de Handyman in Zwolle-Zuid.

Sneller en accurater? Dat kan niet!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling, kan niet beter.

Simpel bestellen, snel geleverd!

Super goed geholpen

Per telefoon besteld en kon het snel afhalen!

Vlotte levering, goed produkt.

Produkten zijn vlot geleverd. Beetje grote doos voor 2 flessen maar op zich netjes verpakt. Produkt werkt zoals verwacht. Website werkt lekker vlot.

Fijne service

Helaas werkte de bezorgdienst niet soepel. Kreeg ieder dag een melding dat het pakketje vertraagd was. Na 4 dagen contact opgenomen met Handyman. Deze regelde direct een nieuwe bestelling. En kreeg het de volgende dag al binnen. Super bedankt, Handyman.....

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ