Fijne service

Helaas werkte de bezorgdienst niet soepel. Kreeg ieder dag een melding dat het pakketje vertraagd was. Na 4 dagen contact opgenomen met Handyman. Deze regelde direct een nieuwe bestelling. En kreeg het de volgende dag al binnen. Super bedankt, Handyman.....

Bestelling snel gedaan en efficiënt aangeleverd

Ik kon de gewenste producten makkelijk vinden en bestellen. Ze werden zeer spoedig op de vestiging v d Handyman in de Koperwiek geleverd waar ze konden worden afgehaald. Dit was een vrije keuze omdat de levering bij ons thuis (wat zeer snel zou zijn geweest) ons niet uitkwam. Communicatie was uitstekend.

Snelle levering en juiste producten.

Fijne bediening

wij werden fijn geholpen en ons artikel werd snel thuisbezorgd. Ook werden wij goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van onze bestelling.

Uitstekende service van Handyman. Volgende dag artikel afgeleverd.

de bestelling via de site ging smooth, de bevestiging per email volgde direct en het product de volgende dag probleemloos op kunnen halen

Snel geleverd en goed ingepakt, aanraden waard.

prima en snel geleverd

supersnel

Mijn originele Miele pistoolgreep supersnel geleverd!

Bijzonder goed geholpen

De medewerker van de winkel heeft mij voordat het artikel bij hem binnen was al geholpen met advies.

Snel, goed en corona-proof.

Bestelling gemakkelijk en snel geregeld; de volgende dag afgehaald in de winkel (vriendelijke behandeling).

Snel, voordelig en zonder verzendkosten.

Zoals de titel al zegt.....

keurig

hetgeen besteld, dag later in huis, site overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, betaling goed.

Goed product,snelle service

De originele houder voor de Nespresso koffiecups doosjes is niet meer te koop. Die kon je ophangen. Dit is een perfecte vervanger! Hij staat nu op ons aanrecht in de vakantie woning.

Snelle levering, vriendelijk personeel

Ik had een 5 volt adapter besteld. Vrij snel kreeg ik het mailtje dat het klaar lag in de winkel. Bij de Handyman in Zwolle-Zuid opgehaald. De levering was snel, de winkelbediende heel vriendelijk. Ook een net tafeltje met handgel. Goed geregeld!

Goede prijs. Snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en goed

Het bestelproces is duidelijk en makkelijk. Een paar uur later kon ik het al ophalen in de winkel, waar het netjes klaar lag.

Zeer snelle levering

Tweede online ervaring met Handyman. Zeer betrouwbare partner en snelle levering!

Netjes alles volgens afspraak

Product te kort in gebruik om ervaring te delen.

Ik ben blij met de service van Handyman

Ook voor kleine bestelling goed geholpen

Ik werk 20 min na bestelling gebeld voor ophallen prima service

Perfect geregeld

De gewenste spullen zeer snel in huis. En voor een aantrekt prijs. Zelf met afhalen was alles volgens de regels en nog snel ook. Toppie. O ik vergat haast de vriendelijkheid. Toppie

Snelle levering & service

Fijn bestellen, liefst nog met gratis verzenden en snel geleverd.

Super fijne ervaring!

Ik had een inktcartridge besteld en had verwacht dat het een paar dagen zou duren voordat ik die in huis had maar ik had hem binnen een dag in huis en veel goedkoper dan elders.

Niet heel snel maar prima geregeld

Besteld via de site, na het weekend opgehaald in winkel. Lag keurig klaar. Fijn!

Snel en goed

Makkelijk besteld, goed geïnformeerd en het lag keurig klaar.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ