makkelijk te bestellen

Het gewenste product is makkelijk te vinden op handyman.nl. Het product wordt gratis naar de dichtstbijzijnde winkel gebracht waar je het dan zo kunt afhalen. Het lag ook netjes verpakt klaar. En je krijgt netjes een belletje wanneer het klaar ligt. Helemaal top. Marcel

Duidelijk bestellen snelle levering

Net personeel in woensel .gaf me het bestelnummer van artikel en advies

Ook in deze tijd een prima service.

Op bestelling kopen kan goed als je op internet het artikel kunt vinden. Bij Handyman gevonden en gewoon kunnen afhalen. Prima,

Goede service, snel opgehaald

Bij het bestelmoment zag ik al dat er 4 stuks op voorraad waren Opgehaald en contactloos betaald bij het afhaalloket, alles prima geregeld.

duurde wel een beetje lang

door dat je afspraken moet maken heeft iedereen lang werk. Verder is de behandeling goed.

Super snel geleverd en goed ik ben er blij mee

Snel

Alleen verpakking kan wat kleiner.

Super geholpen.

Vriendelijke geholpen.

Perfecte service

Goede service, fijne winkel en ruim assortiment

Goede service van de winkel en snelle levering

Goede service van de winkel en snelle levering

Waardeloos

De dag voordat ik de batterijen heb opgehaald, trof ik rond het middaguur een "Ik ben zo terug" bericht op de deur aan. Ik heb 40 minuten gewacht en ben toen maar naar huis gegaan. De volgende dag heb ik de batterijen gehaald. Opvallend daaraan was dat de verkoper het nodig vond om aan mijn telefoon te zitten om mijn bestelling te kunnen lezen. In deze tijden toch echt een NO WAY actie. Jammer dat jullie de Corona regels aan je laars lappen. Ik hoef geen waardebon of excuus, want ik ga jullie nooit aanraden bij vrienden kennissen of who ever. Ik wil dat jullie mijn gegevens uit jullie bestanden verwijderen en mij daar een bevestiging per omgaande van sturen zoals dat ook in de AVG is beschreven

Vandaag besteld morgen in huis. Geweldig

Besteld via internet, werd na gebeld en opgehaald. Top.

Netjes geleverd

Perfect gedaan!

De bestelling is keurig uitgevoerd en is op tijd geleverd.

Had een onderdeel voor mijn stofzuiger nodig, type was makkelijk te vinden en er staat een duidelijk beschrijving bij, volgende dag al binnen!

Levering snel, efficiënt, helder en betere prijs

Ben heel enthousiast over de levering. Heldere website, snelle afhandeling, prima verpakking. En het product wasbij Handyman goedkoper dan bij de leverancier zelf. Al met al dus heel enthousiast.

Snelle levering, tegen goede prijs!

Caps besteld voor mijn wasmachine. Snel geleverd, tegen goede prijs.

Het product werd netjes op tijd geleverd.

Uitstekend, zoals ik gewend ben van Handyman!

Zie boven.Ik kom al jaren bij mijn plaatselijke vestiging.

duidelijk

Precies zoals omschreven. Netjes op tijd geleverd

Makkelijk zoeken

snel gevonden wat ik nodig had, snel afgeleverd op punt waar ik het op kan halen als het me uitkomt.

Prima geholpen en goede service

Aardige man die met je meedenkt en van veel zaken verstand heeft.

Positieve ervaring

Snel behandeld. De dag na mijn bestelling kon ik het artikel ophalen in de winkel.

Duidelijke website en snelle afhandeling

Duidelijke website en snelle afhandeling. Product opgehaald in de winkel.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ