snel besteld en nog sneller geleverd

volgens afspraak vandaag besteld morgen in huis

Snel geholpen in de winkel

Het heeft paar dagen geduurd voordat het artikel opgehaald kon worden.in de winkel. Bij het ophalen snel geholpen door vriendelijke man.

Heel snel bestelling af kunnen halen

Hele aardige meneer in de winkel, goed geholpen

fantastisch geholpen

nieuwe wieltjes voor Bosch stofzuiger waren vlot gestuurd naar Handyman in mijn woonplaats en daar door de eigenaar zelf er even voor mij onder gezet, top, blij mee!

Snel en gratis thuisbezorgd

Na twee bezoeken aan de fysieke winkels, die gesloten bleken te zijn in Eindhoven en Veldhoven, hebben we de bestelling online gedaan. Dit bleek verrassend eenvoudig te zijn en de volgende dag hadden we de stofzuigervoet en de borstel in huis. Super

Snel en betrouwbaar

Alles helemaal goed met de bestelling

Prima winkel

Goede product voorlichting in de winkel in Almere stad. Komt afspraken na.

Goed product

Al een tijdje op zoek naar een goede stofzuigermond. Hier gemakkelijk kunnen bestellen en op kunnen halen. Universeel model met prima prijs/kwaliteit.

Duidelijke communicatie via de mail over de wanneer de stofzuiger bezorgd zou worden. Korte levertijd.

Prima ervaring alleen jammer van de beloning met cadeubon

Ik heb via de webshop een zuigmondje besteld voor de stofzuiger. En laten bezorgen bij de winkel in Harderwijk. Dan betaal je geen verzendkosten. Een prima service dus. Jammer dat Handyman je lokt een recensie achter te laten door een beloning uit te loven. Om daarvoor in aanmerking te komen moet je zeker een positieve recensie achterlaten. Dat doe ik dus nu dus ook, maar dit is intrinsiek gemeend.

Altijd goede service

Altijd goede snelle service en kwaliteit

Je moet wel een goede printer hebben. Die heb ik gelukkig. Met mijn uitgeprinte email, kreeg ik binnen 1 minuut mijn bestelde Senseo onderdeel. Na het afrekenen kreeg ik als bonus een tube BI0-ALCOHOL-GEL NOG HARTELIJK bedankt Handyman

Perfect geregeld

Snel verzonden en goed verpakt geleverd

Precies wat ik nodig had

Zocht verlenging van de slangen van de vaatwasser en de perfecte set gevonden bij Handyman. Goeie kwaliteit en helemaal compleet voor een prima prijs. Ook snel ontvangen. Super!

Online bestellingen

Top hoe snel het besteld was en geleverd. Mooie producten. Helaas wel maar weinig voorraad en hierdoor dus niet alles kunnen krijgen.

Bestelling en levering gingen soepel.

Doet wat het zegt!

Correct en klantvriendelijk en kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Heb het allemaal al samengevat in één zin

Goed product, snelle levering

Moest een nieuw filter hebben voor mijn draadloze Philips stofzuiger. Bij Philips zelf niet op voorrad, kwam bij Handyman terecht en zal in de toekomst zeker vaker bestellen. Zeer snelle levering, netjes verpakt en product is origineel dus goed.

Product in winkel opgehaald, zoals afgesproken geleverd.

Voor de 2e keer een henry besteld. En ook de 2e keer zeer snel geleverd.

Niet alledaagse producten

Ik had een koolstoffilter nodig voor mijn afzuigkap. Een universele is lastig te vinden, maar bij Handyman gevonden. En is makkelijk op maat te maken. Goede koop dus.

Prima prijs en snelle en nette levering

Tevreden klant!

Bestelling keurig en snel afgehandeld

Duidelijke site. Snel en keurig verpakt in huis.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire