Prima en snel

Maak zeker vaker gebruik van de goede servers

Handyman is een top bedrijf

Denken met je mee wanneer iets niet helemaal goed gaat om samen tot de juiste oplossing te komen.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Ik heb het bestellen via Handyman.nl als zeer prettig ervaren. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk en ook de product omschrijving is helder en volledig. Na het bestellen wordt je goed geïnformeerd over de status van je bestelling en over het moment van levering. De levering is zeer snel waardoor je niet lang op je product hoeft te wachten.

Stofzuigerzakken

S'middags besteld. Volgende dag al in huis super...

Snelle service erg klantvriendelijk in de winkel

Werd erg goed geholpen met mijn koolstoffilter voor afzuigkap..

Snel besteld en geleverd

Makkelijk zoeken op de site. Snel mij. Product gevonden en net zo makkelijk en snel besteld en geleverd. Goede ervaring met Handyman!

heel tevreden

via de website besteld en onze dochter heeft het in Lelystad in de winkel opgehaald

Correcte service en snelle levering!

Stofzuigerslang ging kapot.Winkelbezoek bij Handyman Nijmegen is mij goed bevallen.2 Dagen later kon ik weer stofzuigen door de snelle levering zonder extra kosten.Prima service!

Geweldig goed snel bezorgd, wel 15.00 E. Duurder als bij Philips.

Zeer te vrede. Jammer dat het zo,n stuk duurder is als Phillips. Daar was niet door te komen op de website.

Fijne stofzuigerzakken

Alleen geen fijne bezorging mijn pakketje werd gewoon voor de deur gezet op de grond en de bezorger riep ik heb het pakketje bezorgd he

goed advies en zeer vlotte levering

Handyman was goed te bereiken. Op mijn vragen kreeg ik vlot een antwoord terug. De levering was snel.

geweldige service

Ik zocht een onderdeel, heb via de site dit gevonden en besteld, de volgende dag lag het klaar en kon ik het ophalen. Prima geregeld!

Supersnelle verzending!

Mijn bestelling stofzuigerzakken werd binnen een dag bezorgd op het door mij gekozen DHL-punt. Supersnel!

Comme si comme sa

Alles naar wens. Snel geleverd en het mondstuk van de stofzuiger was prima. Maar de twee verlengsnoeren 3m voor platte stekkers waren echt prut. Je moet de stekker echt met een elastiek aan de contrastekker vastmaken want de contrastekkers maken zeer slecht contact. Daar kom je helaas pas achter als je ze in gebruik neemt en de verpakking al weggegooid hebt. Echt Chinese troep.

Snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Koffiekan kapot. Oei een probleem. Via internet om 15:00 nieuwe kan besteld. Deze zou de volgende dag in de winkel in WC Woensel worden geleverd. De volgende dag kreeg ik 's ochtends al een email dat de bestelling klaar lag. Ik hoefde de bestelling pas in de winkel te betalen. Prima

Snel, duidelijk,

gekregen wat ik bestelde

prima service

Helaas hadden ze niet alle componenten voor onze stofzuiger maar wat ze hadden was goede kwaliteit en een goede prijs.

Alles is juist gegaan zoals ook bij anderen gewend ben.

voor de eerste keer wat besteld , en ben dik tevreden.

Deurbel

Snelle levering en goede prijs

Bestelling via website en bij winkel volgende dag afgehaald.

Super kwaliteit

Snel en goed

Bestellen ging eenvoudig. Levering was snel. Klantenservice zeer goed bereikbaar toen ik achteraf nog een vraag had.

Ben gewend aan hun producten en die zijn goed van kwaliteit

Goed en snel

Goed en snel

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire