Goede prijs en snel geleverd.

prima !

Snel geleverd en een prima prijs

Goed geregeld

Click en collect werkt heel fijn!

Prima communicatie

Door Lockdown maatregelen online besteld en al vanaf de volgende dag mogelijk om op te halen. Duidelijke communicatie, online betalen, vriendelijk personeel in Oss. Prima!

Niks op aan te merken

Fietslamp jes besteld, binnen 2 dagen al in de winkel (in het weekend besteld) vervolgens uitgepakt en er zaten al baterijen is wat ook heel handig is. Bij bol.com betaal je deze prijs voor 1 lampje terwijl ik er nu voor diezelfde prijs 2 heb. Ik ben tevreden!

Zeer snelle en keurige verpakte bezorging

Website is duidelijk en de. Estelling had ik de volgende dag al in huis. Super!

Prima click&collect voorzieningen

Bestelde artikel lag keurig klaar en ik was binnen 2 minuten weer weg. Alles Corona-proof!

geweldig en goede service

heel erg goed

Makkelijk en snel besteld

Artikel was eenvoudig te vinden op de website en vlot besteld.

De gewenste inktcartridges niet in winkel voorradig

Helaas moest ik ze alsnog bestellen via de website hetgeen een paar dagen vertraging opliep door de jaarwisseling.

Goed geregeld met afhalen

Je kan snel je bestelling afhalen

Goede oplossing

Door het 2x niet open zijn van de winkel heeft Rick van de Handyman mij uiterst netjes en snel geholpen om het product alsnog thuis te krijgen.

Ik had net mijn bestelling weest.geplaatst toen ik het bericht kreeg dat het op voorraad was en klaar lag in de zaak. Ik woon erg dichtbij de winkel, als ik naar mijn schuur had moeten lopen, was ik meer tijd kwijt.

Prettig en professioneel geholpen

Omdat het product voor mij moeilijk te vinden was heb ik contact opgenomen. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen. Het product werd snel geleverd

Sneller dan verwacht

De vervanging van de stukgevallen koffiekan was snel gevonden op de site van Handyman en de bestelprocedure was simpel. De levering via de winkel in Zeist ging ook goed

Helaas verkeerde product

Volgens telefonisch overleg product gekocht, uitblaas filter volgens beschrijving Philips, maar een stukje schuim ontvangen, voor 10 euro met verzendkosten. Nu moet ik het met verzendkosten terug sturen , dus totaal 10 euro verzendkosten kwijt om 5 euro terug te krijgen.

Benodigde artikel kon ik via de website makkelijk terughalen, daar ik het al eerder besteld had. Met slechts enkele klikken was mijn bestelling voltooid. Handyman heeft het artikel dezelfde dag nog aangeboden aan de bezorgdienst. Kreeg ook meteen een track en trace code.

Het product is tot mijn verrassing beschikbaar.

Het afhalen verloopt in een zeer vriendelijke sfeer tussen de winkelier en mij als klant. Bovendien kun je checken of het product het juiste artikel is. Je krijgt dan een zeer positieve feedback van de winkelier.

Goede ervaring

s`Morgens gebeld voor een ovenlamp en in de middag afgehaald. Prima service en mooie prijs.

Helemaal prima!

Makkelijk op te zoeken product (stofzuiger zakken). Kan dezelfde dag opgehaald worden (click en collect). Goede afhandeling bij de winkel.

Makkelijk en snel

Makkelijk te vinden, makkelijk te bestellen, snel geleverd. Nieuwe filters in je stofzuiger maakt een enorm verschil

Gewoon 100% goed

De website werkt gebruikersvriendelijk. Snelle bezorging door beleefde bezorger. Milieu vriendelijk verpakt, zonder plastic. Kleine doos, zodat er geen berg opvul materiaal overblijft. De prijs / kwaliteit verhouding is goed.

Via de website iets besteld, de volgende dag opgehaald en zeer vriendelijk geholpen.

Prima en goedkoop

Medewerker heeft telefonisch goed doorgevraagd, om zeker van te zijn dat mijn probleem aan de kabel lag. Helaas was de aansluiting niet passend op mijn stofzuiger, heb gekozen om zelf door te lussen. Tot heden werkt deze weer prima voor een goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire