Klantgericht

Via de chat snel advies gekregen en bestelling geplaatst. De volgende dag in huis, zeer klantvriendelijk!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

Probleemloos

Zowel bestelling, bevestiging als afhalen verliep snel en zonder problemen.

keurig netjes en snel in huis

Zeer tevreden over mijn bestelling.

Snelle en goede levering.

Het product werd snel goed verpakt.geleverd.

Besteld snel af kunnen halen

Bestelde product

Kon het product makkelijk vinden op de side. Ook snel afhalen in de winkel.

Vlot en servicegericht

De bestelling wordt snel verwerkt. De medewerkers denken actief mee.

Me bestelling bij hen is goed gegaan je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling

Super goed en vriendelijk geholpen.

Via de website kon ik mijn bestelling plaatsen, die kon ik de volgende dag al ophalen. Ik ben goed geholpen door een hele vriendelijke medewerker. Ik raad deze winkel zeker aan!

alles volgens bestelling afgerond

Bestelling gedaan op Handyman.nl , en precies volgens site afgewerkt. Heel goed.

Snel geleverd en een prima kwaliteit

Besteld van een plaatje. Geleverde was precies wat we verwachte.

Had een ontkalker voor mijn strijkijzer besteld.Hij kwam met een scheurtje aan en lekte.heb naar de winkel gebeld en de dag erop kwam er al een nieuwe binnen zonder extra kosten.super service. Dankjewel handyman.

Makkelijk te vinden op de site! Super snelle levering de volgende dag!

Snelle levering!!!

Via Tefal kreeg ik het advies een onderdeel bij Handyman te kopen. Het enige wat ik erg jammer vond dat er vreselijk veel verpakkingsmateriaal gebruikt is, terwijl het bestelde in een enveloppe zou passen in de brievenbus.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Het item dat ik zocht was makkelijk te vinden op de website (dat is niet overal het geval) en omdat het op voorraad was, kon het meteen de volgende dag al opgehaald worden tijdens de openingstijden (Zeist). Ook bij de winkel zelf een correcte en prettige afhandeling.

Makkelijk en snel

Besteld online om af tehalen IN Zwolle Zuid. Prettige medewerker, er werd snel en deskundig gehandeld.

Goede en snelle bezorging

Ik ben zeer tevreden had de bestelling De volgende dag binnen

Uitstekende service

De service en deskundigheid die filiaal Arnhem kronenburg leverd is echt top. Ook in deze crisis tijd waar niet essentiële winkels dicht zijn leveren ze een uitstekende service en deskundigheid.

Supersnelle levering

Vandaag bestellen is de dag erna leveren. Geweldig.

Zeer behulpzame medewerker die meedacht om technisch probleem op te lossen.

We hadden probleem met installeren vaatwasser omdat afvoerslang te kort was. Medewerker Handyman ginnekeweg Breda nam de tijd om goed te luisteren en mee te denken. Toen hij even iets moest nazoeken en ik even in de wacht gezet werd hoorde ik hem vrolijk fluiten. Heerlijk zo’n medewerker!

Beetje een teleurstellende ervaring

Ik wilde het product in de winkel ophalen, maar die was dicht (om 14:00 's middags) omdat de winkeleigenaar ergens anders heen was ofzo... Het product zelf bleek niet in een verpakking te zitten, maar gewoon een los voorwerp te zijn. Het had daardoor een beetje een tweedehands uitstraling. Als cadeautje daarom minder leuk om te geven.

Verkeerd product geleverd

Jammer voor het eerst niet tevreden. Foutief artikel geleverd. Doe het toch maar mee. Het is geen Miele telescoopbuis... Op pakbon staat telescoop met iets van vierkant.. Er is niets vierkant aan geleverd product. Dus pakbon klopt ook niet.

Uitstekend, vriendelijk en snelle service

Mijn bestelling was direct gereed en op te halen bij mij om de hoek!

De man die mij hielp was zeer handy!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire