Snelle service!

Snelle service en redelijke prijs.

Het bestelde waar is snel geleverd en voor een redelijke prijs. Een minpuntje de beloofde gratis retourzakje voor de inkt was er niet bij.

prettig en betrouwbaar en geheel volgens verwachting.

gekochte materialen snel en goed geleverd en ze voldoen kwalitatief aan de gestelde verwachtingen.

pakketje besteld en opgehaald in de winkel, snel en makkelijk

Bestelling goed.

Bestelling goed en snel. Jammer dat DHL er een potje van maakt. Ik was thuis dat zij het pakket kwamen brengen, maar DHL heeft verzuimd af te leveren en hebben een bericht van afwezigheid in de brievenbus gegooid met verwijzing naar een afhaalpunt. Reeds klacht ingediend bij DHL. Heel lastig want zonder de inkt konden we niet printen.

Verzenden Handyman top

Het verzenden van Handyman was top, de volgende dag was het al verzonden. Alleen weer problemen bij DHL. Hebben mijn pakketje weer teruggestuurd omdat ze het adres niet vinden konden. Handyman heeft het juiste adres opgegeven. Zit nu nog te wachten.

Makkelijk te vinden is snel bezorgd

PRIMA

Goede en snelle levering. Zeer tevreden. Product prima en prijs goed

Goed product, Slechte bezorging

Handyman is in principe een goed bedrijf met uitstekende en goed geprijsde producten. Helaas gebruikt men DHL als vervoerder. Dat bedrijf is dermate slecht dat ik ook nu weer en voor de zoveelste keer meer dan 2 dagen na de afgesproken datum het product geleverd kreeg, En dat ook nog na 22.00 uur. De reviews van DHL op internet zijn dan ook om te huilen.

Onderdelen voor oude model citruspers gewoon leverbaar. Snel binnen en afgehaald bij lokaal filiaal.

goed voor elkaar

doet het goed snelle levering prijs prima

Snelle nette levering

Prima site en artikel volgende dag al ontvangen

Mijn ervaring bij Handyman was geweldig goed.

Prachtig printpapier heb ik ontvangen. Het was prima in een doos verpakt, zodat de bezorgers het niet door de brievenbus konden prutsen en het gekreukeld/gescheurd aankomt.

Goede website vandaag besteld morgen in huis is ondanks drukte nagekomen top

Gewoon goed.

Ik heb stofzuigerzakken besteld en kreeg meteen een bericht dat ik deze direct in de winkel mocht ophalen. Handyman is echt een handyman. Jammer dat ze in Spijkenisse de vestiging gesloten hebben maar er is altijd een andere winkel in de buurt. Goede service en vriendelijke verkoper.

Medewerker in de winkel (cap a/d IJssel) was niet behulpzaam en niet vriendelijk

Product was wel snel beschikbaar!

Heel gemakkelijk bestellen en een snelle levering

Ik wilde koolstoffilters voor mijn afzuigkap bestellen. Via de zoekfunctie het merk en type van de afzuigkap ingevoerd en daarna kwam ik gelijk op de pagina waar de onderdelen voor de afzuigkap beschikbaar waren. Ik vond dan ook snel het gewenste artikel. Bestellen was heel makkelijk en de bestelling was heel snel binnen. Klasse !!

Snelle adequate hulp bij een vraag

Positief

Supersnelle levering

Crispy schaal besteld. Snelle levering. Binnen een dag zoals werd aangegeven. Top!

Super service

Snel en correct in de dichtstbijzijnde winkel om op te halen

besteld en op tijd bericht dat het af te halen was perfect

via internet besteld en keurig op tijd mail ontvangen dat het op te halen was in de door mij opgegeven winkel .Precies zoals omschreven stond bij de bestelling.

Erg snel in huis en goed verpakt.

Artikel besteld en kon door de brievenbus. Dit werd medegedeeld dus hoefde er niet voor thuis te blijven. Ondanks dat, kregen we toch bericht van tussen zo laat en zo laat ligt het pakketje op de deurmat. En echt precies op tijd. Daar houd ik van ;))

Zeer soepel en professioneel geholpen

Toegankelijke website, soepel en makkelijk om er doorheen te navigeren/bestellen. Levertijd was perfect.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire