Volgende dag al afhalen

Onderdeel van een stofzuiger was niet op voorraad in de winkel, maar kon de volgende dag al worden opgehaald. Goede en vriendelijke service.

Super service

Goed voorgelicht in de winkel, zeer vriendelijk geholpen. Snelle levering. Top!

behulpzaam en snelle levering

zie hier boven.

Fantastisch geholpen door een vriendelijke verkoper

Een zaak met uitgebreide sortering van allerlei artikelen, die je in je huis nodig hebt.

Prima winkel met snel advies en prima afhandeling van vraag over product

In de winkel voor een telefoon batterij. Was niet aanwezig, maar in computer opgezocht en snel besteld. Kreeg snel bevestiging en kon product al de volgende dag ophalen. Vriendelijke mensen en prettig behandeld.

Snel geregeld

Online een bestelling gedaan. 2 dagen later kon ik het ophalen in de winkel, ging snel.

prettig geholpen

Helaas was mijn bestelling via de site niet goed verlopen. Verkeerd product in de afbeelding? op het afhaalpunt prettig geholpen en met het juiste product naar huis gegaan.

Ontvangen zonder beschadiging(en) en conform de bestelling

Prima en vlot geholpen

Onderdeel van stofzuiger besteld via internet en twee dagen later opgehaald in de winkel. Geen bezorgkosten en stofzuiger makkelijk en goedkoop kunnen repareren. Prima service.

Goed product

Makkelijk online besteld en op tijd geleverd

alles prima

zo hoort het altijd te zijn

Belofte helemaal waargemaakt

Bestellen gaat eenvoudig en deaflevering is precies als aangekondigd

Alles prima verlopen

Bestelprocedure gaat snel en gemakkelijk. Levering snel en keurig.

Klasse

Goede uitleg en service winkelpersoneel.

Ik heb Henri in huis gehaald. Hahah De stofzuiger doet het prima. Heel fijn geholpen en goede uitleg over de garantie gekregen. Vriendelijk en neemt zijn tijd voor je. Helemaal super.

Handyman blijft handig

Ook nu de winkel in mijn directe omgeving verdwenen kan ik nog steeds bij Handyman terecht. De service en kwaliteit zijn gelijk als vanouds gelijk gebleven.

Goede onderdelen, snel geleverd.

Ging mijn bestelling ophalen in de Koperwiek Capelle aan den IJssel En ben geholpen door een vriendelijke man.

product voldoet geheel aan verwachtingen voor een faire prijs!

goed product, past perfect en voor een redelijke prijs vergelen met andere aanbieders.

Goede product snel geleverd.

Goede product snel geleverd.

correcte snelle levering

De bestelling werd goed verpakt en snel geleverd

zeeeeeer goed

gewoon goed ,was in de winkel [zoetermeer] . Het moest besteld worden en was er al binnen 1 ½ dag ik bij ....leo

Prima behandeling. Korte levertijd.

Zie boven.

Website is overzichtelijk en me order was snel en netjes ingepakt

Prima! De flessen met vloeibare inhoud waren apart verpakt in een zak.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire