Goede service in de winkel en via internet

Fijne service

Het juiste onderdeel van een oude afzuigkap had ik snel in huis. Bij de telefonisch bestelling kreeg ik goede aanwijzing waar ik het serienummer kon vinden. Ik kreeg een duidelijke mail ter bevesting en kon het product vlot ophalen in de winkel. Ben goed geholpen!

Online inkt besteld en dezelfde dag nog op kunnen halen ondanks dat het nog niet geheel verwerkt was in het systeem. Ik was er mee uit de brand geholpen. Geholpen door een aardige vriendelijke man. Eerdere keren ook altijd snel en vriendelijk geholpen.

Prima, via de site een stofzuiger gekocht, nu vind ik dat altijd hele ongezellige aankopen, ook al heb ik nu een roze Hetty, dat verzacht het wel een beetje, maar de site was prima en snel in huis, de volgende dag al !

Goeie site en snelle service

Zeer tevreden over snelle service.

Uw site is erg goed.

Donderdag voor 2 dingen voor stofzuiger in de winkel in Bussum geweest. Een onbeschofte verkoper. diezelfde middag over het internet besteld. Alles is erg duidelijk en een dag later in huis. Geweldig!

Wat ik nodig had in 1 dag in huis, dat is service.

Ondanks het feit dat de Handyman niet meer fysiek aanwezig is in Amstelveen, toch de service gekregen die ik wenste!

Artikel binnen 1 uur beschikbaar……kon dezelfde dag nog wassen

Goed en nette bediening

Fijn product

Ik vond op de site van Handyman snel mijn product. Ik ging het bij de winkel ophalen, waar men het niet kon vinden. Inmiddels zag ik het zelf nog in de schappen staan. Gelukkig stonden er nog twee, dat was de voorraad die aangegeven was op de site en die ik had besteld. Ze hadden dus zomaar verkocht kunnen zijn. De man in de winkel was verder heel vriendelijk en het product is top!

Wat had er nog beter gekund?

Via de overzichtelijke website de juiste zuigmond voor mijn 13 jaar oude Dyson stofzuiger uitgezocht. Kon ik de andere dag al ophalen bij het lokale filiaal. Dus het juiste artikel voor een scherpe prijs en tijdig afgeleverd. Wat had er nog beter gekund?

snel en goed

producten werden vlot geleverd en klopten met de beschrijving.

Bestelling was snel en goed verpakt bezorgd. Top.

Prima verzorgd en snel in een dag.

Snelle levering . Vandaag besteld volgende dag in huis . Alleen jammer dat er geen aanbieding meer van was .

Snel geregeld voor goede prijs

Waterreservoir koffieapparaat stuk, bij Handyman makkelijk te vinden, op voorraad, bij winkel in de buurt laten bezorgen; goede prijs.

Vandaag besteld morgen in huis

Ik had per ongeluk de verkeerde accessoires besteld voor mijn nieuwe stofzuiger. Stom natuurlijk, maar ik kreeg van de aardige medewerker van Handyman Kronenburg-Arnhem, zo m'n geld terug. Tip voor de medewerker: kijk ook even IN de doos als je iets retour neemt.....altijd controleren of alle onderdelen erin zitten.....

Zeer tevreden klant

overzichtelijke site met uitgebreid assortiment en duidelijke productinformatie. binnen 48 uur thuisbezorgt.

Goed en correct

Bij mijn bestelling werd gezegd,wanneer ik het artikel kon verwachten. Kreeg precies op die dag een mail,dat mijn bestelling binnen was.

Snelle bezorging

Ben zeer tevreden, goede site en snel bezorgd Toppie

Heel prettig geholpen

Ik werd in de corona tijd heel vriendelijke geholpen met alle voorzorgsmaatregelen die iedereen in acht moet nemen. Verder voldoet de aankoop van de 4 knops muis helemaal aan mijn verwachting.

Altijd handig al die kleine onderdeeltjes en reparatiesets!

Snelle levering en goed product.

Na levering meteen geprobeerd, het doet wat het belooft.

Wat een super service en handig product!

Ik kon het product (universeel opzetstuk stofzuiger) nergens anders vinden. Na mijn bestelling raakte DHL mijn pakket kwijt. Na contact met Handyman hebben zij gelijk kosteloos een nieuwe opgestuurd!

Fijn en snel verzonden.

Helaas voldeed het product niet. Was te kort. Had niets aan het borsteltje. Je schuift deze makkelijk er op. Maar eraf zonder beschadigingen, helaas. Product beveel ik niet aan. Bedrijf Handyman wel.

Snelle bestelling, snelle levering. Artikel was in goede staat en goede kwaliteit

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire