Uitstekende en uitgebreider keuze, snelle service

Makkelijk te vinden in de box en ruime keuzes. Aflevering snel en betaling kan achteraf

Top geleverd

Super snel geleverd en perfecte communicatie.

snelle en goede service. alles past goed.

Heel prettig .

Ondanks de on line bestelling, waardoor er 1 van de 2 artikelen niet paste, kon ik direct in de winkel nabij mijn artikel zonder probleem omruilen. Goede prettige service. Aanrader. Groot assortiment .

Goed geregeld

Alles was goed geregeld.Het bestellen,de hulp daarbij.En het afhalen.

Beste koop

Het was nergens goedkoper. Bedankt voor de snelle levering, giga groot assortiment. Kom zeker terug.

als je het nergens kunt kopen: ga naar Handyman

Stad en land afgezocht naar twee op het oog standaard batterijen. natuurlijk wel geregeld bij de Handyman! Binnen 2 dagen kon ik het ophalen. Erg fijn.

Besteld, en 2 dagen later opgehaald in de winkel !

Ze doen wat ze beloven, snelle service !

Fantastische service

Ik zocht een onderdeel en zag het op internet. Bestelde het met levering in Beverwijk. Keurig binnen na 2 dagen en adviseerde een zekering erbij. Werd besteld en keurig geleverd. Hier kom ik terug nu ik verhuisd ben naar Driehuis.

Makkelijk en snel geleverd. Heel fijn dat iets zo makkelijk besteld en geleverd kan worden. Vaak problemen bij andere sites maar hier gelukkig niet! Zeer vriendelijk ook bij filiaal Hoogvliet, bestelling daar opgehaald.

Vriendelijk en snel!

Vriendelijk personeel, snelle levering. Wel wat aan de dure kant

Uitmuntend

Bestelde artikelen (HP-cartridges en een UK-NL reisstekker voor een radio) snel geleverd. Zeer tevreden!

Goede en snelle service

Mijn Miele W3821 wasmachine stond tijdens het centrifugeren plotseling te bonken na 15 jaar. Na onderzoek kwam ik er achter dat de dempers hun werk niet meer deden. Daar ik slechte ervaring had met niet originele onderdelen heb ik naar de originele onderdelen gezocht en kwam bij Handyman uit. Besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis en onze wasmachine draait weer als vanouds.

Snel geleverd. Keurige service.

Handige bruikbare tools

Als je iets zoekt wat het leven een stuk makkelijker maakt is Handyman al jaren het juiste adres.

Handgreep voor stofzuiger besteld en kon m de volgende dag al halen en was ook nog eens de goede, wat tegenwoordig niet overal meer zo vanzelfsprekend meer is. Niet duur, snel en goed geholpen. Kortom perfect dus aanrader

Pima geholpen.

Bestelde product op tijd geleverd.

het bestellen via de website ging uitstekend en de service is heel goed.

Heel fijne behandeling.

Heel fijne behandeling in de winkel heb veel gevraagd en heel goed advies gekregen ben zeer goed behandeld.

Vlot!

Prettige site waarop alles snel te vinden is. Vlotte bezorging.

Kan niet beter

Vriendelijk en snel leverbaar

Snelle levering en goed verpakt

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Volgens afspraak is het er ook de volgende dag. Prima service.

super snel en correct geregeld

Afvoerslang voor de wasmachine besteld. Een dag later al in huis. Top!

Snel en netjes afgeleverd in de winkel

Alles was netjes en snel afgeleverd in de handyman winkel Wel viel me op dat ze niet in de winkel checkte of het goede product in het doosje zat

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire