Bijna geweldig

Bestellen bij handyman online is super goed en vijf sterren Alleen het afleveren door de courier vind ik zeer slecht met de nadruk op zeer slecht Wij waren niet thuis dan wordt het gewoon op de brievenbus gezet Daar ben ik niet zo van gediend!!

op tijd en snel geleverd

Snelle en nette levering

Spanband nodig voor wasmachine/droogtrommel, duidelijke website met duidelijke afbeelding en omschrijving zeer snelle levering, opgehaald in een Handy man filiaal, lag keuruig verpakt gereed, zeker voor herhaling vatbaar !

Goede ervaring

soepel correct

Super snelle levering

Goede ervaring, klantvriendelijk vandaag besteld morgen ql In huis

Mocht niet binnen komen

De winkelingang van de Handyman in Oss was door een winkelrek geblokkeerd, ondanks dat de coronamaatregelen zo versoeppeld waren dat er een beperkt aantal klanten naar binnen zouden mogen! daardoor moest ik in de stromende regen buiten wachten waar de naastgelegen winkelstoep met een hogedrukreiniger werd schoongespoten, door het lawaai was het onmogenlijk te verstaan wat er door de winkelier werd geroepen en zo duurde het heel lang voor ik mijn via de Webshop bestelde artikel in ontvangast kon nemen!

heel attent

de attente medewerkers van handyman Den Helder waren heel hulpvaardig. Ze hebben meerdere keren gebeld om te zorgen dat wij het bestelde product zonder problemen konden ophalen. Heel goede service

Duidelijke website. Ik had nieuwe onderdelen nodig voor de stofzuiger en kon deze makkelijk vinden. Besteld en de volgende dag lag het al klaar bij het DHL servicepunt. Netjes verpakt en alles volgens afspraak. Indien nodig zal ik zeker weer bestellen.

Betrouwbaar en snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering en goed verpakt. Graag een volgende keer weer.

Direct, duidelijk en efficiënt.

Ondanks de beperkte openingstijden was het bestelde artikelen op de eerstvolgende werkdag gewoon in de winkel aanwezig. Probleemloos.

Zeer klantvriendelijk geholpen

Ik had een koelkastlampje nodig met een aparte maat voor een verouderde koelkast die niet meer in de winkels te verkrijgen was. De medewerker van Handyman was erg behulpzaam, en heeft het lampje uiteindelijk kunnen bestellen. Bedankt Handyman ben er super blij mee.

Prima in orde, bedankt.

Zo snel en gemakkelijk had ik niet verwacht

Zeer uitgebreid assortiment en uitstekende bezorging

Ik zocht een specifiek toebehoren van een combimagnetron-gril-oven, een crunchplaat. Fijn om te merken dat Handyman meerdere soorten aanbiedt. Ik zocht een exemplaar waarin je ook cake kunt bakken. Dat gaat snel en lekker. Ook mijn pizza is nu veel knapperiger dan voorheen. Ik ben er blij mee. Het pak werd snel bezorgd met duidelijke informatie vooraf. Compliment

Prima web-site met ruime keuze en snelle levering.

Prima web-site met ruime keuze en snelle levering.

Alles verliep vlot en zonder problemen

Alles verliep vlot en zonder problemen, ik ben erg blij dat je door de levering van deze onderdelen, je niet een heel apparaat hoeft weg te gooien. Er wordt toch al veel te veel weggegooid

Zéer behulpzaam en klantvriendelijk

Omdat produkt niet op voorraad was kreeg ik de keuze om zelf via internet te bestellen of dat zij dat voor mij zouden doen. Als lui mens zijnde koos ik voor het laatste. Over het hele bezorgtraject werd ik uitgebreid per email geïnformeerd. Produkt lag op de afgesproken tijd in de brievenbus. Super!

prima snelle levering

Artikelen goed op de site te vinden, prima snelle levering!

Er ging wel iets mis

Doordat de besteller de bestelling niet helemaal in de brievenbus kreeg en klem zat in de ingang van de brievenbus kon de krantenbezorger de krant niet meer in de bus krijgen.

Zocht verschillende onderdelen voor mijn oudere stofzuiger. Prima op weg geholpen door de klantenservice.

Onderdeel gevonden geleverd en alles doet het weer. Top!

Prima website en vlotte levering

Hebben al diverse malen artikelen voor onze Miele koffiemachine besteld en afgehaald. Wij zijn zelfs zo snel met afhalen, dat er vaak ‘n bericht achteraan komt, dat de bestelling klaar ligt. Deze is dan al afgehaald in de winkel. ;-D

Voor sommige zaken kun je niet om de Handyman heen.

Of het nou een zekeringetje, batterijtje of stofzuigersnoer is.

Gemak en degelijkheid voorop

Ik ken deze winkel al uit een tijd waarin ik nog naar de fysieke winkels ging 10 tot 15 jaar geleden om steeds printerinkt en papier te kopen. Altijd op voorraad, gemak, geen drukte en soms het papier gratis. Ze deden toen al aan recycling door de oude lege cartridges terug te vragen. Nu in een tijd van online winkelen ervaar ik hetzelfde gemak en de oude vertrouwde degelijkheid weer op hun website. Ik zie ook veel reviews bij elk product, waar ik altijd op let als ik iets koop. Dit moedig ik echt aan. Nette en overzichtelijke inrichting van de webshop met voldoende voorraden.

Zeer snel, prima product, voldoet aan alle verwachtingen en zeker niet duur

Snel besteld en geleverd

Miste een onderdeel van een elders gekocht artikel. De snelste manier om het te verkrijgen was de bestelling via Handyman.

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire