Slecht

Besteld via internet, afhaal bericht maar niet aanwezig. Personeel zeker niet kundig, als je wacht voor de toonbank laten ze mensen die later binnenkomen voor. Uiteindelijk na een week weer een bericht dat het lampje nu wel was gearriveerd, en door mij opgehaald. Thuis uitgepakt blijkt in de lamp een gloeidraad los te zitten. Via een andere aanbieder online besteld de volgende dag binnen. Deze ervaring bij Handyman gedeeld maar geen reactie.

Compleet probleemloos bestellen

Artikelen snel binnen. 1 Klein irritatiepuntje was dat mijn product 14,99 kostte. En zelfs bij 2 aanschaffen zat ik nog niet op de 30 euro voor gratis verzenden. Dat vind ik een beetje flauw.

Geen klachten, bezorging was goed

Snelle levering van een goed product.

Ik heb een vervangende telescoopbuis voor mijn stofzuiger besteld bij Handyman… De goede buis was snel gevonden op de overzichtelijke website. Hierna besteld en de volgende dag bezorgd…. Top ervaring met Handyman!

Product prima maar bezorging waardeloos

Het product voldoet prima en heeft een prima prijs kwaliteitsverhouding, vrij snel geleverd ook (in een paar dagen), maar de bezorging via DHL is echt waardeloos: het pakje is in de verkeerde straat bezorgd zonder dat bij mij is aangebeld dus ik moest de hele buurt afzoeken. Gelukkig kreeg ik wel een mail van DHL maar ook daar stond weer een verkeerd adres in. Kortom Handyman, jullie doen het goed maar ga met een andere vervoerder in zee!!

Alles ging goed

Geen opmerkingen haha

Handyman heeft voor mijn product (ring voor Actifry) een goede prijs. De service was uitstekend aangezien het geleverde product helaas gebroken was en zonder probleem een vervangend product geregeld kon worden. Ik zal volgende keer zeker bij Handyman kijken.

Vlotte levering, goede informatie

Bij het stofzuigen ging de stofzuiger buis steeds uit elkaar. Blijkbaar was er iets interns versleten. Op de website van handyman kon ik goed vinden welke buis bij mijn stofzuiger zou kunnen passen. Dat bleek goed te kloppen en nu hoop ik weer jaren vooruit te kunnen met de 10 jaar oude stofzuiger.

Goed en snel geleverd.

Duidelijke website, goed en snel geleverd. Dus een aanrader qua bedrijf.

Uitstekend!

Uitstekend.

Niets op aan te merken!

Handyman weet mij als vanouds de cartridges voor mijn printer - (die niet echt meer up to date is) - te leveren, en daar ben ik blij mee.

Wauw

De ring in het deksel van onze 20-jaar oude snelkookpan lekte, waardoor er gevaarlijk hete stoom ontsnapte en de pan niet meer op druk kwam. Op de site van Handyman ontdekten we een alternatieve ring en deze hebben we besteld. We zijn na een seintje van de winkel in Sneek met deksel en oude ring naar de winkel getogen en de meneer heeft de nieuwe ring geplaatst, waardoor we direct zeker wisten dat deze paste. De snelkookpan werkt nu weer veilig en goed.

Snelle levering. Moest een nieuwe handgreep hebben voor mijn stofzuiger. Deze is perfect. Kan weer stofzuigen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Geen enkele bouwmarkt in mijn omgeving kon iets simpels als een afsluitdop voor een gaskraan leveren, dus online besteld. Prima kwaliteit en pasvorm, en keurig de volgende dag geleverd. Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat er 5,95 aan verzendkosten berekend wordt voor iets wat gewoon door de brievenbus past en ook enkele euro's voordeliger verstuurd zou kunnen worden (via dezelfde bezorgdienst!) De verzendkosten waren hoger dan het bestelde artikel, en ik kan me voorstellen dat dit ook klanten kan doen besluiten om tóch even naar een voordeliger alternatief te zoeken voor zo'n kleine aankoop.

Goede ervaring!

De laatste keer moest ik wel 2 weken wachten op mijn bestelling omdat het item niet op voorraad was. Kan gebeuren.

Ik heb het als zeer goed ervaren. Het contact met Handyman en de berichtgeving over het verzenden

vlotte service, duidelijke omschrijving en goed product

Ik ben tevreden over de bestelde koffiekan. Het is de juiste maat.

Mijn bestelling werd snel geleverd.

Ik heb een glazen koffiekan en stofzuigerzakken besteld. De artikelen werden snel geleverd en waren netjes verpakt. Communicatie per email was ook goed.

Pakket gekregen na zoek raken door DHL.

Prima online winkel ook als ik naar de winkel ga ben ik verrast wat ze allemaal hebben. Hun bezorg partner is helaas onbetrouwbaar in zowel in het ontvangen als bezorgen van pakketten, heb hier al veel ervaring mee en ik werkte naast een depot van hun en zag ook dat ze niet zorgvuldig met pakketten omgaan . Nu zelf een aantal keren beschadigde pakketten door de brievenbus geduwd, probeer dat maar dan te verhalen bij hun, gelukkig doen de winkels niet moeilijk, maar dit kan echt niet naar de ondernemer toe. Ze zijn goedkoper dan de concurrent ( postNL) maar wordt teniet gedaan door hun slechte service. Maak het mogelijk om te kiezen tussen bezorgdienst Handyman dan bestel ik vaker. Vandaar 4 sterren.

Snel

Snelle levering + juiste product

Makkelijk bestellen, duidelijk wanneer het geleverd zou worden en dat was kneitertje snel! Keurig verpakt en het juiste product.

zeer snelle afhandeling

Ik bestelde online een lampje voor mijn oven en koos afhalen filiaal. De mail gaf aan dat ik hem direct op kon halen en inderdaad, 20 minuten later had ik de lamp in mijn handen!

Tevreden over mijn gekochte stofzuiger kop. Werkte naar behoren en snel geleverd!

Foutje gemaakt, prima hersteld

Ik had mijn bestelling laten bezorgen bij een winkel. daar kwam die niet aan. Daarna foutje hersteld en binnen een dag keurig verpakt thuis bezorgd, zonder extra kosten.

Gewoon prima!

Gemakkelijk bestelproces, vlotte levering, netjes verpakt en goed product!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire