Perfect.

Goed product. Maatvoering goed. Snelle levering.

Gewoon goed

Spullen netjes op tijd binnen, onderdelen naar verwachting.

Kom er al jaren Filiaal manager Chris is een sieraad voor deze zaak altijd behulpzaam, geeft altijd eerlijk advies, denkt mee met de klant. Vanochtend even een batterij voor mij Seiko vervangen binnen 30 minuten klaar, je krijgt een telefoontje en het is weer 100% in orde. Bij de juwelier 1 week wachten, Chris maakt het binnen 30 minuten. Zeer tevreden dus.

super snelle service

online bestelling geplaatst voor afhalen in dichtstbijzijnde winkel. Super snelle verzending en aardige service in de winkel in Bussum. Echt een aanrader!

Gelijk goed geholpen

Top en klantvriendelijke service!

Heel behulpzaam en vriendelijk via de mail en daarna mijn bestelling gedaan op de website uit het filiaal in Almere. Volgende dag al in huis, super!!

Ik blij met nieuw onderdeel dankzij Handyman.nl.

Motor v apparaat is nog goed..met het nieuwe onderdeel kan het weer jaren mee.En zo hoort het ook.

Perfect in de communicatie

Super snelle reactie. Mijn Henry had wat hoofdpijn door een beschadiging op zn koppie. Snelle en perfecte service. Mooie oplossing echt top!

Concurende prijs en snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering. En een concurende prijs. Drie elementen die ik op prijs stel

Beste prijs en snelle levering

Heel tevreden over mijn bestelling bij Handyman. De producten die ik bestelde waren hier aanzienlijk goedkoper dan bij andere bouwmarkten. Levering ging vlot en zoals beloofd.

Beste prijs en snelle levering

Topkwaliteit voor een goede prijs!

Handyman ken ik als een betrouwbare leverancier van prima producten tegen een vriendelijke prijs. Ze hebben een no-nonsens mentaliteit.

Goed!

Na telefonisch advies de juiste producten (stofzuigerzakken en 2 verschillende filters) besteld op de duidelijke website waarna deze snel geleverd zijn.

Henry snel geleverd, erg blij!

De beroemde Henry stofzuiger kun je overal bestellen, maar bij de Handyman heb je toch ook de zekerheid van de winkel dichtbij, voor als er iets is. De bestelling werd keurig bezorgd, zoals was beloofd.

Levert goed en snel!

Duidelijke webshop met veel keuze. Prijs en product t.o.v. veel andere webshops in verhouding. Snelle en verzorgde levering!

Snel maar te groot verpakt

Ik had een speldje besteld voor Dolce Gusto machine en deze werd geleverd in een grote doos met allerlei papier, echt zonde, had prima in een harde envelop verstuurd kunnen worden. Levering was snel en product goed maar niet duurzaam.

prima!

klein artikel plotseling defect maar hard nodig. In avond besteld bij Handyman en volgende dag lag het keurig klaar. Hoefde niet eens mijn bestelbevestiging te laten zien. Gewoon prima geholpen

Heel tevreden

Het product werd op de aangegeven dag en binnen de gestelde tijd afgeleverd. De bezorger was correct en vriendelijk. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Is voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, product voldeed niet, retour is drama

Levering en bestelling geen soepel en vlot. Product (geleverd via DHL) voldeed niet en moest retour. Dat retour zenden is voor eigen rekening. DHL kan niet retour via postbus. Dus via PostNL. Kortom per saldo erg duur en onhandig EN tot op heden (ruim week later) nog geen bevestiging. Ik ben dus nog in afwachting van retourbedrag…

Volgens afspraak geleverd, werkt naar verwachting.

Goede ervaring

Alles ging goed ben er zeer blij mee.

Doen wat je belooft

Geen lokkertjes met levertijden. Gewoon doen wat je belooft. Prettig zaken doen en uitleg in winkel gehad. Allemaal even vriendelijk en kundig advies.

Wat er beloofd wordt komen ze na

Artikelen besteld op de website. Ik kreeg een email dat ik ze kon ophalen in de winkel. Naderhand kon ik één artikel kosteloos en zonder problemen ruilen in de winkel. Snelle klantvriendelijke service op alle fronten.

Goede website en vlotte service

Het was eenvoudig om snel informatie te vinden over de stofzuiger die ik graag wilde bestellen. Het bestelproces verliep vlot en gemakkelijk. En vervolgens had ik de volgende dag al mijn nieuwe stofzuiger in huis. Topservice!

3 Eikdonk

Breda 4825 AZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire