Zeer beleefde, betrouwbare en on time parkeerservice

Zeer beleefde, betrouwbare en on time parkeerservice

Slechte organisatie

Wij komen aan op de parking en normaal zouden er nog plaatsen vrij moeten zijn. Maar omdat er geen controle was, stonden verschillende auto's dubbel en of scheef geparkeerd. En het waren echt wel meer dan 5 auto's die zo geparkeerd stonden. Hierdoor waren er de plaatsen die vrij waren meer halve plaatsen dan volwaardige parkeerplaatsen. Het enigste plekje dat nog vrij was echt een heel smal plekje voor onze auto. Dan laat je niet met een gerust hart je auto achter.

heel gebruiksvriendelijk

heel eenvoudig, je krijgt via whatsapp wat herinneringen dat je vlucht (en parking) er staat ana te komen. Eens geparkeerd krijg je een wandelroute op je GSM (al is de de route heel eenvoudig, het is toch handig). Bij terugkomst kan je gewoon vertrekken via nummerplaatherkenning. Enige minpuntje is misschien dat de parking bij ons redelijk goed volstond (allicht volgeboekt) en er zijn altijd mensen die niet kunnen parkeren en zich heel schuin parkeren. Aangezien er geen personeel aan te pas komt die checken of er daadwerkelijk nog wel bruikbare parkeerplaatsen over zijn, was het voor ons wel zeer nipt om met een grote wagen ons nog ergens tussen te wringen

Goede parkeerplek . Makkelijk te lopen naar de luchthaven. Goede instructies per mail/app Kortom, veilig.

Perfect geregeld en veilig !

Makkelijk te reserveren, zelfs voor iemand als ik die dit nog nooit gedaan had. Parkeer locatie is ook goed re vinden, en is inderdaad veilig achter grote hekken !! Mvg, Johann.

Makkelijke toegang en op 5 minuten lopen van de vertrekhal

Gewoon prima parkeren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooi dichtbij

Mooi dichtbij , je bent zo op het vliegveld, wel wat krappe plekken ( heb wat schade aan mijn deur hierdoor ).

Goede ervaringen

Vriendelijke en duidelijke berichten, goede uitleg over de locatie. Alleen jammer dat de auto gewoon ergens op een parkeerplaats op het industrieterrein staat waar geen toezicht is.

Top eenvoudig zoals het moet

Snel en handig

Top geregeld allemaal

Snel, efficiënt en goede prijs kwaliteit verhouding

Super obsługa

Bardzo dobry na sześć polecam

Het parkeren bij Park en Fly was goed alleen erg jammer dat sommige mensen niet kunnen parkeren en wij daarom geen fatsoenlijke plek hadden maar ergens hebben gestaan wat eigenlijk geen plaats was. Zeker 5 auto's stonden op 2 plekken .

Werkt top!

Werkt top, hek ging automatisch open bij binnenrijden en uitrijden. Prima locatie t.h.v. P4 Eindhoven Airport

Goeie parkeerplaats, maar plekken mogen groter

Goeie parking maar als gezegd. Duidelijkere vakken maken met voeldoende ruimte. Dubbelparkeerders berichtsn dat zij worden weggesleept oid. Nu staan sommige op bijna 2 plekken. Nieuwe lijnen. Vol is vol

Goed.

Spijtig dat zowel bij het inrijden als bij het verlaten van de parking de slagboom niet automatisch omhoog ging. We hebben dus 2x de klantendienst moeten bellen. Nichtans klopten al de gegevens van de wagen.

Goed geregeld

Lekker dichtbij en makkelijk op te rijden. Wel zou het fijn zijn als iedereen even netjes oplet dat je in een vak sta.

handige parking op enkele minuten stappen

Handige parking op enkele minuten stappen van de luchthaven. Alles was makkelijk te vinden . Nog last-minute geboekt en alles prima verkopen

Goed geregeld en vlot

Makkelijk te vinden. Bij aankomst kom je binnen en je parkeert . Bij terug keer had ik problemen. Ik belde hun nood nummer en was meteen geholpen. Super service

Kortbij en aangenaam

Kortbij de luchthaven gelegen wat positief is. Ook het in- en uitrijden verliep vlot.

Alles was prima

Het openen van de slagbomen gebeurde via plaatherkenning. Ideaal

Zeer goed beter dan

Prima plek lekker dichtbij

Guter Parkplatz mit kleinen Schwächen – empfehlenswert mit Einschränkungen

Die Buchung war unkompliziert und schnell über das Internet erledigt, der Parkplatz war leicht zu finden. Die Entfernung zum Flughafen ist absolut in Ordnung und auch die angegebene Zeit hat gut gepasst. Die Fahrzeuge waren größtenteils ordentlich in den Parklücken abgestellt. Positiv hervorzuheben sind die vorhandenen Videokameras in der Mitte des Platzes, die für ein gewisses Sicherheitsgefühl sorgen. Weniger schön war allerdings der sichtbare Müll zwischen den Autos, darunter auch kaputte Glasflaschen – hier besteht definitiv Verbesserungsbedarf. Das automatische Ein- und Ausfahren hat trotz korrektem Parken in der markierten Fläche leider nicht funktioniert. Immerhin war der Kundenservice schnell erreichbar, freundlich und hilfsbereit, sodass das Tor manuell geöffnet wurde – ein klarer Pluspunkt! Ich werde den Parkplatz wieder nutzen, allerdings nicht im Hochsommer, da er nicht überdacht ist. Insgesamt eine solide Lösung mit kleinen Abzügen.

Zeer goede service

De slagboom ging niet open maar ik belde naar het telefoonnummer en werd meteen geholpen.

Alles Top

Breite Parkbuchten, gute Zufahrt, die 600 m zum Terminal waren gut zu laufen.

Top parking

Beste parking ervaring dat ik al gehad heb. Goede uitleg , makkelijk te vinden. Goed geregeld. Perfect

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven