Goed geregeld, makkelijk toegankelijk

Het reserveren van de kano ging soepel. De medewerkers erg flexibel en vriendelijk. Top dus.

Leuk, gezellig en goed georganiseerd.

Alles was goed georganiseerd, leuk om te doen en de spelleiders hebben alles goed begeleid. We hebben een leuke en onvergetelijke dag gehad

Prima locatie met vriendelijke mensen!

We hebben een prima studiedag gehad; goed verzorgd, lekkere lunch. Escaperoom was leuk om te doen. Al met al een geslaagde dag!

Geweldig Ecapediner

Prachtige avond gehad. Wat een gaaf spelconcept, tot in de details uitgedacht en weer totaal iets anders dan wat de Wilgenweard al had. Echte aanrader!

Geweldig leuke escaperoom.

Een leuke binnenkomst en een mooi bedachte escaperoom.

fantastische ervaring

De kamer zijn echt een super ervaring; alles komt aan bod, uitdaging, lol, samenwerking en snelheid. Aanrader!

Super leuk en heerlijke lunch gehad

Beat the Matrix, erg leuk om te doen en prima geregeld. Echt een aanrader.

Top geregeld

Super gave ervaring

We hebben genoten van de ervaring. Vanaf dat de deur openging tot dat we ontsnapt waren! Goeie begeleiding en fijne sfeer.

Goed organisatie voor een personeelsfeest

Wij hebben Beat the Matrix gedaan, dit was ontzettend leuk, aansluitend een bbq en een pubquiz. Top geregeld.

Alles goed geregeld

Leuk spel, goede uitleg en mooie locatie

Super leuk!

Zeer fraaie escape room, authentiek ingericht en erg leuk om te spelen.

Een top avond gehad met ons team

We hebben heerlijk gegeten en daarna een muziek bingo gedaan. De bediening was prima! Het was een zeer geslaagd teamuitje.

Heel erg leuk!

Ontzettend leuke ER, door de opdrachten en de belevingen eromheen!

iedereen heeft een hele leuke middag gehad

de spellen in the matrix zijn bijna allemaal leuk. het telefoonnummer was een beetje onduidelijk wat je er mee moest doen, niet dat iemand dat had gevonden, je ging zo op in de spellen! Eten en drinken goed verzorgd, mooie omgeving om dingen ook buiten te doen maar binnen was ook helemaal prima. voor herhaling vatbaar!

Top geregeld

Makkelijk te reserveren en alles stond netjes klaar

Leuke activiteit voor het gezin!

Leuke uitdagende activiteit voor het gezin met verschillende spelen/opdrachten in verschillende kamers; actief, puzzelen, kennis, snelheid. Creatief opgezet, helaas niet gelukt te code te ontcijferen voor de elfde kamer maar desondanks genoten van de opzet

Van afspraak tot uitvoering prettig en fijn ontvangen en goed verzorgd

We zijn bij het maken van de afspraak goed ontvangen en voorgelicht over de mogelijkheden zodat snel duidelijk was wat we konden doen. De lunch was meer dan voldoende en goed verzorgt en de bediening was prettig. De Escaperooms waren ook een succes.

gezellig en goed georganiseerd.

Goede en nette ontvangst. leuke bediening, lekker eten en een mooie activiteit.

Geweldige ervaring!

Erg leuke avond gehad! Een van de twee groepen had graag een 10 minuten langer gehad om er uit te komen :) Leuke plek om daarna nog na te borrelen en heel vriendelijke personeel.

Erg goed en leuk

Erg leuk opgezet. We hebben veel plezier beleeft

Geweldige activiteit & diner

Het hele team heeft enorm genoten! We hebben heel veel lol gehad.

Een goed georganiseerde middag

Alles stond klaar, we konden gelijk aan de slag. Een prima gastvrouw en heerlijk eten en drinken.

Werd heel gastvrij ontvangen door een spontane vrouwelijke medewerker. Fietsen waren goed.

Leuke locatie

Ik vind het een leuke locatie, echter viel de navigatie challenge enorm tegen. Van de 4 groepen liepen er 4 verkeerd en we moesten ook zelf maar de antwoorden nakijken. Voor zo’n kleine 180 euro verwacht je dan toch wel wat meer.

Sportlaan 6

7443 RA Nijverdal