Mooie combi van sportieve activiteit en ongedwongen gezelligheid. Ondersteund door een prachtig team van medewerkers. Alles dik voor elkaar, waardoor onze reünie meer dan geslaagd was. Iedereen onwijs bedankt!! Qua patet orbis, Ron de Koster
Beste Ron, bedankt voor de mooie review! Top om te horen dat jullie hebben genoten van jullie uitje bij De Wilgenweard. We vonden gezellig dat jullie er waren en ontvangen jullie graag nog eens :)
De puzzelrit zat goed in elkaar en was leuk om te volgen. We hebben veel van de mooie omgeving van Salland gezien. Op een bepaald punt tijdens het foto gedeelte was de weg afgesloten, waaroor we een lange omweg moesten maken. Dat was het enige minpuntje. Verder was het erg leuk!
Hallo Julia. Wat leuk dat jullie de Sterrit tof vonden en de omgeving net zo mooi vonden als wij! Een omleiding is inderdaad vervelend. We checken de routes regelmatig, maar dit is weer een goede reminder om dat veel te blijven doen! Bedankt voor de review en we ontvangen je graag nog eens bij De Wilgenweard :)
Leuke route
Hoi Inge, bedankt voor de mooie review en fijn dat jullie van de route hebben genoten. Tot ziens bij De Wilgenweard!
Een hele leuke avond gehad met 2 erg mooie escaperooms. Eten en drinken heel goed verzorgd en een erg enthousiast en leuk team, die er voor zorgt dat alles goed geregeld is.
Hey Dennis, bedankt voor de review. Heel mooi om te lezen dat jullie een tof uitje hebben gehad bij De Wilgenweard. Tot een volgende ontmoeting!
Mooie aktiviteit, alleen vielen spellen nog wel eens uit en had de uitleg soms iets meer gemogen
Hi Ron, fijn om te horen dat jullie Beat The Matrix tof vonden. Doordat er veel computerwerk achter zit komt het heel af en toe voor dat een kamer een verkeerde start maakt. We nemen daarom de feedback zeker mee! Bedankt voor de review en we ontvangen je graag weer bij De Wilgenweard :)
Beat the Matrix gedaan om een kinderfeest te vieren (12jr). Was perfect, dank!
Hoi Frank, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat het een kinderfeestje was om te herinneren. Tot een volgende keer bij De Wilgenweard.
Beat the Matrix is ontzettend leuk om te doen. Wij hebben dit als bedrijfsuitje gedaan met 24 personen. Leuk om tegen elkaar te strijden en elkaar op de gang tegen te komen. Afwisselende, soms best lastige, opdrachten in de kamers. Het personeel is enthousiast en maakt het zeker nog leuker. Echt een aanrader!
Hallo Anouk, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van Beat The Matrix en een mooi compliment voor ons personeel. Daar worden we blij van! We ontvangen je graag nog eens bij De Wilgenweard
Een hele leuke dag gehad bij de Wilgenweard, met de vriendengroep Beat the Matrix gedaan wat heel gaaf was! Echt totaal anders dan andere escape rooms. Het contact vooraf was makkelijk en snel en de gastvrijheid op locatie ook top!
Hi Jorien! Bedankt voor de review, heel fijn om te horen dat jullie het bij De Wilgenweard naar jullie zin hebben gehad. Graag tot een volgende keer!
Zeer leuke escaperoom, gevarieerde puzzels met genoeg uitdaging
Hoi Simon, bedankt voor de review. Tof dat jullie Escape Room The Gentlemen's Room leuk vonden. Jullie hebben het ook goed gedaan! Wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard
Zeer geslaagd feestje gehad goed georganiseerd en goede bediening was een zeer geslaagde avond wil namens mij graag alle medewerkers van deze avond die moesten werken bedanken voor de goede inzet toppers
Hallo Gerald, bedankt voor de review. Top om te horen dat je een geweldig feestje hebt gehad! Wat een mooi compliment ook voor mijn collega's, ik zal ze zeker bedanken namens jou. We verwelkomen je graag nog eens bij De Wilgenweard :).
Het was een super ervaring. Door het personeel werden we goed in de sfeer gebracht Gave escaperoom
Hi Monique! Tof dat jullie de Escape Room leuk vonden. Dat is goed om te horen! Bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard.
Een super leuk he zo ruitje gehad!! Veel afwisseling!!
Hoi Agnes, bedankt voor de review! Fijn dat jullie hebben genoten van jullie uitje. We hopen je snel weer te verwelkomen bij De Wilgenweard :)
Jullie geven aan dat er mogelijkheid tot douchen is. Echter hebben jullie deze faciliteiten gesloten. En of we gebruik willen maken van de horeca, hebben we ja aangevinkt. Er zou contact met ons opgenomen worden, dit is niet gebeurt. Komen we na het mountainbike bij jullie om een hapje te eten, krijgen we dood leuk de mededeling dat er geen kok aanwezig is dus de keuken gesloten. Erg bijzonder
Hallo Annemiek, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het mountainbiken. We betreuren om te horen dat de communicatie niet goed is verlopen. We beschikken namelijk wel over kleedkamers met werkende douches en ze zijn gewoon open voor gebruik! We zullen dit intern oppakken. Omdat we op dit moment in ons laagseizoen zitten is er inderdaad niet altijd een kok aanwezig. Vandaar dat het ook de bedoeling is contact met jullie op te nemen wanneer jullie graag gebruik van horeca willen maken. Helaas is dit misgegaan. Excuses voor de miscommunicatie. Ook dit zullen we intern bespreken en is een goed leerpunt voor ons. We hechten veel waarde aan jouw feedback en gaan hiermee aan de slag. Nogmaals bedankt voor de review en wellicht tot een volgende keer!
Als gezin erg genoten in een huisje met hot-tub! Wandelen, spelletjes dansen: het kon er prima . Boven slapen in opgemaakte bedden bij aankomst, Huiskamer en keuken direct gezellig en prima ingericht en voorzien van spullen. En zondag de hot-tub gestookt tot heerlijk familie -bad met wijntje erbij, Weer een nieuwe foto op onze familie-whatsapp! Waardoor we nog vaak zullen terugdenken aan dit weekend!
Escape room niet gelukt maar een super ervaring komen beslist terug voor een nieuwe poging
Hallo, bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de Escape Room en wat waren jullie fanatiek! We kijken ernaar uit om jullie nog eens te mogen ontvangen bij De Wilgenweard :)
Na een heerlijk buffet, waarbij met allerlei dieetwensen rekening werd gehouden, hebben we beat the matrix gespeeld. Een leuk spel waarbij iedereen bloedfanatiek werd en er zelfs een team the matrix versloeg!
Hey Ellen, wat tof om te horen dat jullie een leuk teamuitje hebben gehad! Wat goed dat één van de groepjes de Matrix heeft verslagen, want dat is zeker geen makkie. Bedankt voor de mooie review en wellicht tot een volgende keer bij De Wilgenweard :)
We hebben met een vrijgezellenfeest ‘Wie is de Saboteur?‘ gedaan.. Het was super goed in elkaar gezet. We hebben enorm gelachen en het was gewoon leuk en het zat goed in elkaar.
Hoi Johanneke, bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat jullie een geweldig vrijgezellenfeest hebben beleefd. Wij kijken ernaar uit om jullie nog eens te ontvangen bij De Wilgenweard :)
Prima lunch. Daarna het spel, waarbij iedereen enthousiast mee deed en sommigen alvast plannen maakten om dit ook een keeret eigen familie te doen.
Hallo Rita! Super dat jullie lekker hebben geluncht en genoten hebben van Beat The Matrix. Leuk om te horen dat we (een aantal van) jullie nog terug gaan zien :). Bedankt voor de review en tot de volgende keer bij De Wilgenweard
Mooie ervaring en zeker geen escaproom maar meer dan dat. Puzzelen, snelheid en samenspel. Alles zit erin.
Hoi Richard, bedankt voor de review! Top om te horen dat jullie genoten hebben van Beat The Matrix. We zien je graag nog eens terug bij De Wilgenweard!
Het team van de Wilgenwaerd heeft ons een superleuke, goed verzorgde avond gegeven.
Hey Susanne, bedankt voor de review! Top dat jullie genoten hebben van jullie avond bij De Wilgenweard! We zien je graag een volgende keer terug :).
Vriendelijke personeel Gezellige ontspannen sfeer Beat the matrix iedereen van onze groep vond het geweldig om te doen Lekker gegeten
Hoi! Bedankt voor review. Fijn om te horen dat jullie Beat The Matrix leuk vonden en hebben genoten van jullie tijd bij De Wilgenweard. We ontvangen je graag binnenkort weer!
Met ons groepje van vier gingen we vol goede moed deze kamer tegemoed. Het ontvangst was prima, en de intro tot de kamer ook. Helaas was het geluid dat door de speakers kwam amper te verstaan, ook was het prettig geweest om wat tips te ontvangen voordat we de puzzel al (bijna) hadden opgelost. Naast de kleine verbeterpunten was het een super toffe escape-ervaring. Helaas niet gered om te ontsnappen, ondanks redelijk wat escape-ervaring. Gelukkig werd er nog de tijd genomen om de ontbrekende puzzels uit te leggen. Kortom, zeer complete maar ingewikkelde room!
Hoi Maik, bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie The Gentlemen's Room leuk vonden! Wel vervelend dat de speakers niet goed werkten, we gaan het controleren. De tips nemen we zeker mee. Wellicht tot een volgende keer bij de Wilgenweard!
Beat the Matrix is een leuke variant op de gebruikelijke escape room die ook nog eens met een grote groep tegelijk gespeeld kan worden. We waren met 16 personen tegelijk bezig wat zorgde voor de nodige competitiviteit. Achter iedere deur zat weer een andere uitdaging waardoor je snel moest schakelen. Iedereen gaf achteraf aan dat ze het erg leuk hebben gehad.
Hallo Julia, bedankt voor de review. Dit is waarvoor we het spel hebben ontworpen, dus erg fijn om te horen dat jullie het ook zo hebben ervaren! We ontvangen jullie graag nog eens bij De Wilgenweard.
Een gezellige ambiance, goed eten, flexibel personeel en een prachtige omgeving. Gewoon een top locatie om te sporten en veel plezier te hebben
Hallo Michel. Wat top dat jullie een een goed trainingskamp hebben gehad! Bedankt voor de review en we zien jullie graag nog eens terug bij De Wilgenweard.
Goede service en uitstekende medewerkers!
Hoi Stoffel, bedankt voor de review. Goed om te horen dat jullie een goed trainingsweekend hebben gehad! We zien je graag terug bij De Wilgenweard!